Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Versace SS21 © Anna Stokland

7 geniale produkter som alle modeller har i vesken

Fra kultkremen til hårsprayen til 69 kr. Modellene vet hvilke produkter som faktisk virker og vi deler deres beste tips her.

Modeller har en jobb som krever at de tar seg godt ut under travle og hektiske omstendigheter, og de er som eksperter å regne når det kommer til hvilke skjønnhetsprodukter det er verdt å investere i.

Før moteshowene i backstage-området blir det ofte delt gode råd om alt fra den beste hårsprayen til kremen som passer til alle hudtyper.

Scroll ned og se hvilke produkter mange modeller har med i vesken under moteukene i vinter.

Populært rensevand
1 / 7

Populært rensevann

Du har sikkert hørt om Biodermas micellar water før. Produktet er en ekte skjønnhetsklassiker, nettopp fordi den på skånsom vis renser ansiktet fri for sminke - og derfor er den også en favoritt hos mange modeller.

Sensible H20, Bioderma hos Farmasiet.no 229 kr.

Kultfavorit til ansigtet
2 / 7

Kultfavoritt til ansiktet

Den franske kremen som både fukter og fungerer perfekt under sminken, blir ofte rost til skyene av modeller og makeupartister. Den milde kremen kan brukes av alle hudtyper og fås til en pris som heller ikke vil sprenge budsjettet.

Lait-crème concentré, Embryolisse hos Apotera.no 259 kr.

Elnett hårspray © Matas.dk
3 / 7

Hårklassiker

Denne ikoniske hårsprayen er en favoritt hos modellene når håret skal temmes på farten. Den klassiske hårsprayen gir kraftig hold til frisyren - som er en av grunnene til at den fortsetter med å toppe listen over de beste hårstyling-produktene.

Elnett, L’Oréal hos Vita.no 69 kr.

Den rigtige nuance
4 / 7

Den riktige fargenyansen

Føler du noen ganger at den røde leppestiften får tennene til å se enda mer gule ut? Det skyldes sikker at du har brukt en leppestift med oransje undertoner, fremfor en kjølig blå som du finner i Macs populære Ruby woo.

Nettopp derfor er Macs klassiker også det foretrukne valget når modellene skal ha røde lepper, da den også får tennene til å fremstå som kritthvite.

Lipstick i ruby woo, Mac hos Kicks.no 190 kr.

Eksfolierende toner
5 / 7

Eksfolierende toner

Det franske merket Biologique Recherche har lenge hatt kultstatus i Frankriket, men er fortsatt ganske ukjent i Norge.

Den cellefornyende toneren er populær da den skal eksfoliere og fukte med fruktsyrer, balansere hudens pH og talgnivå samt minske porene og forhindre urenheter.

Lotion p50 fra Biologique Recherche hos gimleparfymeri.no, 665 kr

ff3af132-5a45-4d08-b723-8296aa6c00cd_1 © RMS BEAUTY
6 / 7

Oppfriskende highlighter

Det finnes en highlighter som er bedre enn alle de andre og den kan naturligvis også finnes i modellenes moteuke-veske.

Rms Beautys økologiske highlighter pleier huden ved hjelp av blant annet kokosolje og etterlater kinnbenene og øynene med et vakkert skjær.

Living luminizer, Rms Beauty hos Blivakker.no 419 kr.

Fugtbombe
7 / 7

Fuktbombe

Multiproduktet Homoplasmine, kan kurere alt fra tørr hud til sprukne lepper - og er på tross av sitt ydmyke utseende litt av en hverdagshelt. Derfor er den lille tuben en fast inventar hos flere modeller, inklusivt Anja Rubik.

Homeoplasmine salve, Homeoplasmine hos Untoldsecretz.dk ca. 113 kr.