8 ting du MÅ huske til festival

Skal du på festival i sommer er det en del ting som er viktig for å føle seg så fresh som mulig. Kanskje du skal sove i telt en uke? Eller kanskje det høljer ned? Uansett situasjon så har vi samlet 10 ting du må huske!

1. Tørrsjampo
1 / 8

1. Tørrsjampo

Se for deg situasjonen: Du sover i telt en uke, får ikke dusjet håret så ofte du vil fordi vannet i dusjen er iskaldt eller køen er lang, og håret ditt blir skittent og fett. Da er det smarteste å ha med seg en god tørrshampoo (de kommer også ofte i smarte reisestørrelser) som kan suge opp alt fettet, og gjør sånn at håret ser rent og friskt ut igjen.

Fra Makeup Store, 159 kr.

Fra Balmain, 192 kr.

Fra John Frieda, 89 kr.

2. Støvler
2 / 8

2. Støvler

De erfarne festivalmenneskene har alle vært der. Man forventer solskinn og herlige dager, men plutselig kommer høljregnet, bakken blir til gjørme og tøyskoene går fra å være hvit til svart. Da er støvler den ultimate redningen! Kombiner noen kule støvler med denimshorts og en fresh regnjakke, og du kan fortsatt se bra ut i regnet.

Fra Hunter, 2.569 kr.

Fra Ilse Jacobsen, 1.200 kr.

Fra Tretorn, 669 kr.

3. Regnjakke
3 / 8

3. Regnjakke

Det ultimate på festival er å slippe jakke i hele tatt, men om det skulle begynne å hølje ned er regnjakken god å ha. Om du blir gjennomvåt på de andre klærne vil du fryse og sikkert ikke ha stemme igjen på slutten av festivalen.

Fra Stutterheim, 2.082 kr.

Fra T by Alexander Wang, 2.701 kr.

Fra Bikbok, 499 kr.

4. Solbriller
4 / 8

4. Solbriller

Solbriller skjermer ikke bare øynene for den sterke solen, men de setter også prikken over i'en på et kult festivalantrekk. Om du er flink til å passe på solbrillene dine kan du gå for en litt dyrere variant som du kan ha lenge, men om du er en av de som mister de etter en uke er kanskje en billigere variant noe for deg.

Fra Quay, 389 kr.

Fra Ray-Ban, 1.825 kr.

Fra H&M, 69,50 kr.

5. Sminkeservietter
5 / 8

5. Sminkeservietter

Om du bor i telt er det ikke like enkelt å få gjort renserutinen hver dag. Men det er uansett viktig å fjerne sminken før en god natts søvn, så da er sminkeservietter en smart, midlertidig løsning.

Fra Simple, 46 kr.

Fra Ole Henriksen, 195 kr.

Fra Comodynes, 55 kr.

6. Bærbar lader
6 / 8

6. Bærbar lader

Ladestasjonene på festivalene er så og si alltid full, og har milevis med kø. Da er disse små dingsene din reddende engel. Dette er nemlig bærbare ladere som du kan ta med deg, og lade telefonen akkurat der du er. Da slipper du å gå tom for strøm, og gå glipp av å ta bilder og filme når favorittartisten din spiller. Den blå varianten har også høytalere så den kan spille musikk fra telefonen samtidig som du lader!

Blå variant, 235 kr.

Rød variant, 849 kr.

7. Kamera © pinterest
7 / 8

7. Kamera

Et kompaktkamera er perfekt å ha med seg på festival om man vil dokumentere alle de bra øyeblikkene. Mobilkvaliteten er ikke alltid noe å stole på, så et kamera du kan butte i veska er smart!

8. Solkrem
8 / 8

8. Solkrem

Er du heldig å får strålende sol er det viktig å beskytte seg. Solkrem er viktig året rundt, og i hvert fall når du står under den stekende sola i mange timer å hører på favorittmusikken.

Fra Shiseido, 305 kr.

Fra Loreal, 111 kr.

Fra Adamklinikken, 390 kr.

Les mer om våre solkremfavoritter HER!