Silvany-Bricen

– Å velge riktig rens for min hudtilstand er kanskje det viktigste jeg gjør

Skjønnhetsblogger og frilansjournalist Silvany Bricen har en holistisk tilnærming til skjønnhet, og deler sine absolutt topp ti-produkter og tips her.

86211_Lashtopia_Global_Hero_Comp_NoCap_CMYK
1 / 10

Maskaramagi

– Jeg forsøker å få en jevn hud uten sminke, og liker at huden min puster. Med to små barn som jeg klemmer på hele dagen, blir en del makeup bare i veien. En god maskara gjør mye, og jeg elsker denne som gir lange vipper.

BARE MINERALS, Lashtopia Mega Volume, 339 kr.

acaibodylotion_200ml
2 / 10

Helt ren

– Jeg syns det er et paradoks at så mange kremer inneholder syntetisk parfyme som tørker ut huden. Er det ett sted jeg alltid velger clean beauty uten å kompromisse, er det på kroppen.

RUDOLPH CARE, Acai Body Lotion, 490 kr.

AZ_Skin_Lemonade_500ml
3 / 10

Pleie fra innsiden

– Hva jeg spiser og drikker påvirker treningsform, dagsform og utseende. Magnesium, kollagentilskudd, C- vitaminer og B12-vitaminer er kombinasjonen jeg virkelig tror på. Og så ofte jeg får det til lager jeg grønne smoothies. Dette blir en rutine på lik linje med den ytre pleien.

THE AMAZING SPACE, Skin Lemonade, 475 kr.

blossom_shampoo_240ml
4 / 10

Hodepleie

– Jeg tenker alltid at hodebunnen er en forlengelse av huden i ansiktet, så til den velger jeg milde produkter. Etter en sommer med mye hårkur er det godt å vaske vekk rester fra hodebunnen med en sjampo som ikke tørker ut huden.

RUDOLPH CARE, Blossom Shampoo, 270 kr.

BUFF_BODY_BRUSH_box-00
5 / 10

Oppvåkningen

– Tørrbørsting er fantastisk for å skrubbe vekk døde hudceller etter mye soling, og i tillegg bidrar også stimuleringen til å øke blodsirkulasjonen i huden. Når jeg starter under fotsålene og fortsetter oppover ben, mage, og til slutt armer, kjenner jeg hvordan huden våkner og nesten føles litt elektrisk.

KARMAMEJU, Dry Brush, 445 kr.

microcurrent-skin-stimular
6 / 10

Ansiktsløft

– Det kjedeligste med å bli eldre er at det er vanskeligere å bygge muskler, og at huden mister sin spenst. Siden jeg ikke har disiplin til å trene styrke tre ganger i uken hver uke, er det genialt med maskiner som stimulerer musklene og gir dem et lite løft. Love this!

AMAZING SPACE, Microcurrent Skin Stimulator, 950 kr.

RUE.Hydrate.Packshot
7 / 10

Full fukt

– En god hudhelse betyr at huden er gjennomfuktet, og da tåler den også mye mer av ytre påvirkninger. Serum med antioksidanter eller ren fuktighet er noe jeg har brukt i mange år, og jeg sverger til dette under ansiktskrem, morgen og kveld.

RUEBOTANICS, Hydrate Elixir, 775 kr.

Crystal
8 / 10

Renseritual

– Å velge riktig rens for min hudtilstand er kanskje det viktigste jeg gjør, og om sommeren er det viktig å rense vekk svette og rester av solkrem. Jeg har falt helt for den nye serien til mitt favorittmerke, og liker spesielt at rensen også kan brukes på øyeområdet.

AMAZING SPACE Precious Crystal Water 3 in1 facial cleanser, 585 kr.

YSFS_329-
9 / 10

Mindful nå

– Jeg har alltid hatt en holistisk tilnærming til skjønnhet, og liker trenden med at massasjeteknikker og skjønnhetsredskaper er blitt så populært. Å massere ansikt og kropp med gua sha tvinger meg til å stå i aldringen, og akseptere endringene.

YSFS, Gua Sha for ansikt, 329 kr.

matcha-te
10 / 10

Sunnhetsdrikken

– Matcha er pulveriserte grønne teblader som er proppfulle av antioksidanter, og den har så mange helsefordeler at den er umulig å ikke bli nysgjerrig på. Smaken er bitter, så jeg lager matcha-te med mandel- og havremelk som gir en naturlig søtning. Går nesten ikke en dag uten min matcha.

CLEARSPRING, Matcha, 298 kr.