Adam og Eva fyller 50 år: Lanserer egen hårpleieserie

Som Norges største motemagasin var Costume med og feiret frisørkjedens store jubileum. Se bildene fra produktlanseringen og festen her.

Frisørkjeden Adam og Eva er en institusjon i Norge, og er for mange synonymt med kreativitet, trendsetting og profesjonalitet. Med gründer Øistein Bjørndal i spissen ble dørene til den aller første salongen åpnet i 1973 i NAF-huset i Oslo, og i dag finnes det hele 26 Adam og Eva-salonger i Norges største byer og tettsteder.

I forbindelse med 50-årsjubileet har Adam og Eva lansert sin egen produktserie som ble feiret med brask og bram på lanseringseventet holdt på Adam og Eva Paleet i samarbeid med Costume. Costumes sjefredaktør Kine B. Hartz og skjønnhetsredaktør Sonia Uppal ledet gjestene gjennom eventet hvor fokuset var på den nye produktlinjen "Adam og Eva på flaske", som er basert på avansert teknologi samtidig som den er brukervennlig for kundene.

Treffer kundene på en troverdig måte

Adam og Eva-gründer Øistein Bjørndal har bygget opp Adam og Eva fra oppstarten i 1973, og er fortsatt aktiv i Adam og Eva.

– Adam og Eva åpnet dørene i 1973 i Nafhuset i Oslo. Siden den gang har vi vokst og i dag finner du oss i flere av landets største byer og tettsteder. Hver salong er unik i stil og stemning. Vi tilpasser oss miljøet rundt salongen og treffer våre kunder på en troverdig måte, forteller Øistein og fortsetter:

– I snart 50 år har Adam og Eva stått for noe helt utenom det vanlige i norsk frisørbransje. Våre styrker er evnen til å være i endring og kreativt utfordre oss selv. Felles for alle salongene er det faglig nivået og utfordrermentaliteten. Gjennom vår interne faglige kompetanse trening holder våre ansatte Adam og Eva nivået. Vi kan hår. Nå retter vi oss mot fremtiden.

Utover lanseringseventet ble det store 50-års jubileumet feiret med en flott gallamiddag på Sommerro hvor en fantastisk helaften ventet de festkledde gjestene. Se bildene fra lanseringseventet og festkvelden her.