© Anna Stokland / Armani SS23

Armani Glow: Slik går du fram steg for steg

Makeupartist fra Armani Beauty deler sine beste triks for å få den fineste gløden!

Vi inviterte et knippe Costume-lesere til en lukket og eksklusiv masterclass med Armani Beauty, der alle lærte om produkter og teknikker for å få den vakre gløden sminkemerket er så kjent for. Skjønnhetsprofil Emilie Tømmerberg var modell for kvelden, og skjønnhetsmerkets egne makeupartist, Jenny Herstad, gikk trinn for trinn gjennom sine rutiner. Nå gir vi leserne våre et eksklusivt innblikk; Lær å legge sminke som de profesjonelle ved å trykke på play på videoen under.

HUD

 1. Begynn å preppe huden med en god base. Luminous Silk Hydrating Primer fra Armani gir optimalt med fukt og fungerer utmerket under sminken. Det vi liker så godt med denne primeren er at den passer til alle hudtyper.
 2. Bruk fingrene til å spre ut Luminous Silk Foundation, som er merkets bestselger og en av verdens mest solgte produkt. Den gir lett til medium dekk, og kan bygges opp lag på lag. Bruk fingrene for et naturlig resultat og en børste hvis du ønsker ekstra dekk.
 3. Fortsett med Luminous Silk Concealer under øynene og på områder som er røde. Concealeren inneholder mineralpigmenter som smelter inn i huden og etterlater en strålende finish.
 4. Gå over huden med Fluid Sheer Liquid Highlighter på områder du ønsker en highlightende effekt. Typiske områder er for eksempel på pannen, ned neseryggen og over kinnbeina. Avslutt med å børste Luminous Silk Glow Fusion Powder over partier du lett blir blank.
 5. Bruk fingrene til å klappe på Neo Nude A-Blush, som er en flytende blush som gir en friskhet til ansiktet og et ekstra løft. Rosetonen til fargen #50 er vår favoritt.
 6. Hvis du er typen som liker å konturere, så bør du teste Neo Nude A-Contour, som kommer i to farger og passer de fleste. Den er enkel å bruke, og vi anbefaler å spre ut fargen med fingrene. Luminous Silk Glow Fusion Powder i en mørkere tone enn din egen, er også et godt alternativ.

ØYNE

 1. Armani har helt unike formler og sterke pigmenter i produktene sine, spesielt Eye Tint som nettopp har lansert i en ny variant som forvandles fra en kremete konsistens, til en mettet farge, når du legger den på øyenlokket. Velg mellom en glitrende eller matt farge, og dus den forsiktig utover øyenlokket med en kost. De kremete pigmentene holder hele dagen.
 2. Gå over vippekanten med Smooth Silk Eye Pencil hvis du liker å bruke tørrliner. Den silkemyke formelen sørger for en presis påføring og gjør det enkelt å tegne på ulike uttrykk. Hvis du derimot heller foretrekker det intense, så er Eyes To Kill Eyeliner noe for deg. Den kommer med en spiss kost som er enkel å bruke.
 3. Avslutt med vår favorittmaskara, Eyes To Kill Classico. Den gir både volum, fylde og seperasjon og skaper et iøynefallende blikk.

LEPPER

 1. Armani har et bredt spekter av farger som passer til alle. Gå for Lip Maestro hvis du liker de mer matte leppestiftene som sitter på hele dagen, mens Lip Power hvis du foretrekker den mer fuktgivende konsistensen med god holdbarhet.

FIRE FAVORITTER

Skjønnhetsansvarlig, Sonia Uppals 4 absolutte favoritter fra Armani Beauty;

 1. Luminous Silk Concealer legger seg som et slør på huden og dekker over mørke ringer under øynene, kviser og andre rødheter. En ting jeg har lært etter å ha brukt denne over en periode, er at effekten blir bedre jo mer fuktet huden din er. Så sørg for et godt grunnlag.
 2. – Jeg elsker Fluid Sheer Liquid Highlighter. Det er den perfekte highlighteren i flytende form. Denne klapper jeg på områder jeg ønsker å fremheve, som for eksempel over kinnbena, men den kan også brukes under sminken for litt ekstra glød, men unngå shimmerpartikler over kviser, arr og linjer, da en highlighter vil virke fremhevende.
 3. Melting Color Balm Blush) er et multiprodukt som jeg bruker både på kinn og øyenlokk. Produktet har en soft konsistens, som sørger for at de myke formlene blander seg inn med oljene i huden og etterlater et naturlig resultat. Jeg liker å skape litt dybde i ansiktet ved å bruke en stor kost for å børste litt produkt over øyelokket og for å definere ansiktskonturene.
 4. Lip Power kommer med farger i høy intensitet, som både gir glans og fukt til leppene. Se spesielt etter fargen 400, min ultimate favoritt i rød! Den funker både til fest og hverdag!

Avslutt med en dusj av parfymen MY WAY med varme og sensuelle noter fra en blomsterbukett og du er klar!