candice swanpool for victorias secret
© Getty Images

Barnslig skjønnhetstrend er Instagrams nye hit

Trenden lar gjerne tankene flyte til Pippi Langstrømpe, men den har fått flere fans, som forsøker å skape en naturlig look

Makeup brukes ofte til å fremheve våre beste sider og gi et friskere utseende - tenk bare på concealer, som på et millisekund kan få et trøtt ansikt til å se fresht og yngre ut. Den seneste makeuptrenden tar derimot ikke bare et par år av ditt utseende, den tar deg direkte tilbake til barndommen og dine tenåringsår.

Les også: Smink deg til større øyne

Fregnede kinn

Den nye skjønnhetstrenden er falske fregner. Trenden har fått en fornyet popularitet på sosiale medier, hvor flere er begynt å tegne prikker på neseryggen og kinn. Fregner forbindes med ung hud, da de fleste opplever å ha fregner som barn. Etterhvert som årene går blir de mindre og mindre synlig.

Victoria's Secret-modellen Candice Swanepoel er en av de som maler fregner på huden. I videoen under viser hun hvordan hun avslutter sin naturlige makeuplook med falske fregner.

Trenden er enkel å teste: Du skal kun tegne bittesmå og tilfeldig plasserte prikker, som fordeles over neseryggen og kinn. Det er på disse plassene solen naturlig ville laget fregner.

Tips! Velg en vannfast eyeliner til prosjektet, slik at fregnene ikke blir til brune striper i løpet av dagen.