AW20B-ToryBurch-034 © Produsenten

Costumes skjønnhetsredaktør har funnet den ultimate øyenkremen

Costumes skjønnhetsansvarlig Sonia Uppal tipser om sine favorittprodukter akkurat nå.

ZOSkinHealth_2020-LAUNCH_GFES_NOK1365 © Produsenten
1 / 5

Prima øyenpleie

– Jeg har alltid vært opptatt av øyenpleie, siden det oftest er rundt øynene de første tegnene til aldring oppstår. Gjennom årene har jeg testet ulike kremer, og nå har jeg endelig funnet en favoritt. Growth Factor Eye Serum fra Zo Skin virker reparerende på linjer og kjøler ned hevelser og væskeansamlinger takket være applikatoren som følger med. Den tynne formelen inneholder blant annet peptider, planteekstrakter og aktive ingredienser som gjør underverker.

ØYENKREM
Growth Factor Eye Serum
ZO Skin Health, 1.365 kr.

NEOSTRATA-CORRECT-GLYCOLIC-MIKRODERMABRASION-POLISH-75ML-549NOK © Produsenten
2 / 5

Fyldig fukt

– For min del handler vinterhalvåret om høykonsentrert hudpleie, og jeg utnytter tiden med hjemmekontor til å tilføre AHA- og PHA-syrer i hudpleierutinene. Glycolic Microdermabrasion Polish fra Neostrata er basert på mikrokrystaller som forbedrer hudstrukturen over tid og stimulerer cellefornyelsen. Jeg har brukt den til å eksfoliere huden de siste ukene, og ser allerede forskjell.

EKSFOLIERING
Glycolic Microdermabrasion Polish,
NEOSTRATA, 549 kr.

ÉTOILE-FILANTE_JPEG © Produsenten
3 / 5

Best i klassen

– I takt med klesgarderoben bytter jeg også ut duftgarderoben om vinteren, og helt siden nesen min fikk teften av Étoile Filante fra Louis Vuitton, har jeg ikke brukt annet. Den varme, pudderaktige duften basert på noter av osmanthus-blomsten bærer preg av fylde og sødme, og vekker gode minner. Kombinasjonen av sjasmin, aprikosnektar og kinesisk magnolia gir et piff i mørketiden.

PARFYME
Eau de Parfum Étoile Filante,
Louis Vuitton, 2.500 kr.

A20-M806-DIORSHOW-20_0038_4_DEF_V2_SW_F39 © Produsenten
4 / 5

Showtime

– Det er ikke bare klærne, men også sminken som er med på å sette nye trender på catwalken til Dior. Jeg blir alltid inspirert av deres kreative makeupartist Peter Philips. Denne sesongen setter han lange, fyldige dådyrvipper på agendaen igjen med Diorshow Iconic Overcurl Mascara. Den smelter inn i vippene og gir volum selv uten vippetang.

MASKARA
Diorshow Iconic Overcurl Mascara
DIOR , 365 kr.

1278693_in_2000_q80-1 © Produsenten
5 / 5

Økofavoritt

– Jeg tviler ikke et eneste sekund når det kommer til produktene fra RMS Beauty. Jeg ble trollbundet av Rose-Marie Swift, grunnleggeren av det økologiske kultmerket, da jeg intervjuet henne i fjor. Hun er en pioner innen økologisk hudpleie. En av mange favoritter er Beauty Body Oil, som er en konsentrert olje rik på jojoba, buriti- og økologiske kokosoljer. Den lukter som en sunn smoothie og huden min sluker den til seg.

OLJE
Beauty Body Oil
RMS BEAUTY, 700 kr.