© costume.no

De 5 beste skjønnhetsbloggene

Se hvilke skjønnhetsblogger vi i Costume-redaksjonen sverger til!

© costume.no

Intothegloss.com

Intothegloss er den beste skjønnhetsbloggen. Punktum. For det første: Den er utrolig innbydende å se på. For det andre: De har makeup-tips fra de viktigste i bransjen, og de har de siste nyhetene på hva som er i vinden. I tillegg har de lange backstage-reportasjer som viser hvordan proffene legger makeup på de flotteste modellene. Kvinnen bak bloggen er Emily Weiss.

© costume.no

Beautybanter.com
Beauty Banter har en god miks av produktnyheter, stjernetrender, guider og skjønnhetsrutiner. Kvinnen bak bloggen er Sarah Howard.

Les også:

SOS hudhjelp

Bli skjønn som kjendisene

(artikkelen fortsetter under lenkene)

© costume.no

Style.com/beauty/beautycounter

Beauty Counter har de mest aktuelle skjønnhetsnyhetene. Og bloggen oppdateres flere ganger om dagen. Velskrevne og interessante innlegg, det er fort gjort å la seg rive med.

© costume.no

YouBlush

Denne beauty-bloggen er det danske Eurowmans skjønnhetsekspert - Sara Rostrup - som driver. Hun er makeupartist, og en kløpper i faget. Hun elsker derfor å kaste seg på de mer vågale trendene, og på bloggen hennes finner du alt fra vakker inspirasjon til klassisk makeup, supre sminketips og de siste trendene fra catwalken.

© costume.no

Now smell this

Om du skal velge å lese én blogg om parfymer, er dette stedet å være. Her omtales og dømmes alle typer dufter av de nyeste, og du kan søke i arkivet etter det du måtte ønske. Her finner du sikkert noe som passer deg og din smak!

Les også:

Skjønn som Camilla Pihl

10 sunne vaner

Test din viten om skjønnhet