ccc-01-ma2020-01-0005-1-cmyk-ld © CHANEL

- Denne gir fantastiske resultater både øyeblikkelig og på sikt

Se hvilke produkter Costumes skjønnhetsansvarlig Sonia Uppal anbefaler denne våren.

SkinCeuticals_CE_FERULIC_EURO_30ml_1560-NOK © Produsenten
1 / 5

Mer glød, takk!

C E Ferulic fra SkinCeuticals er en evig favoritt, som har fulgt meg i mange år. Det er et antioksidant-serum som jevner ut pigmentflekker, strammer huden, reduserer betennelser og forebygger rynker. I tillegg setter vitaminet i kremen fart på celleproduksjonen slik at de jobber raskere med å fornye seg. For meg er serumet helt essensielt nå som solen har begynt å varme.

C VITAMIN SERUM
C E Ferulic
SkinCeuticals hos Skincity.no, 1 609 kr.

niactil_eyegel © Produsenten
2 / 5

Øyepleie

– Etter en konsultasjon med en hudlege ble jeg anbefalt Niactil 4 % fra norske Elixir, og siden har jeg ikke klart å legge den fra meg. Den har en unik evne til å både fukte og jevne ut huden, samt redusere urenheter og dempe talgproduksjon. Nå har merket lansert en øyekrem, og den har jeg selvfølgelig testet. Jeg liker hvordan konsistensen er som en lett gel som skal motvirker aldringstegn, hevelser og ujevn pigmentering, samtidig som den fremmer fuktighet og spenst – akkurat det jeg trenger nå.

ØYEKREM
Niactil Anti-Age Eye Gel
Elixir, 980 kr.

ccc-01-ma2020-01-0001-fleurs-de-printemps © Produsenten
3 / 5

I full blomst

– En makeupartist å følge med på er Lucia Pica, som har ansvaret for Chanels fargepaletter og catwalk-looks. Hun skaper noen av de fineste sammensetningene som både inspirerer og får frem den lekne siden ved meg. Denne våren har hun latt seg inspirere av blomster. En av mine favoritter er rougepaletten, som er så dekorativ at jeg nesten ikke tør å bruke den. Fargene frisker opp ansiktet og gir kinnene varme som etter en frisk tur ute i vårvinden.

ROUGE
Fleurs de Printemps
Chanel, 735 kr.

730852167445_SSRL_Silk-310_1 © Produsenten
4 / 5

Basefavoritt

– Varmere dager og sterkere sol fører med seg enklere sminkerutiner. Akkurat nå bruker jeg Skin Radiant Lifting Foundation fra Shiseido for en enkel base. Den inneholder lysreflekterende perler som gir fantastisk glød og visker bort tynne linjer i ansiktet. Til kveldsbruk eller dager jeg ønsker ekstra dekk, bygger jeg med lag på lag.

FOUNDATION
Synchro Skin Radiant Lifting
Shiseido, 635 kr.

98375_G14_StrengthLength_Coffee_BrowGel_Side_Comp_OpenWand_bareMinerals_sRGB © Produsenten
5 / 5

Sterke bryn

– Definisjon og fylde på brynene er viktig for meg, og bareMinerals nye Brow Gel gir fantastiske resultateter både øyeblikkelig og på sikt. Den fyller områder med lite hårvekst og definerer brynene. Gelen inneholder et rikt botanisk serum, som består av kløverblomst, kraftige peptider og aminosyrer som påvirker hårveksten og styrker håret ved roten uten stivhet og dryss.

BRYNSGELÉ
Strength & Lengts Serum-Infused Brow Gel
bareMinerals, 279 kr.