Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Aspire-Brands-header-native

Australian Glow - Facial Bronzing Mist / Formula 10.0.6 - Go for the Glow / Picture Perfect Day fra Formula 10.0.6 / Gradual Tanning Lotion fra Australian Glow / Miracle Complexion Sponge® / Formula 10.0.6 - Sea Side Glow Maske / Batiste

Dette er produktene du må ha med i strandbagen i sommer

Sommerferien blir i Norge. Vi har funnet produktene som gir deg den samme glødende beach looken som om du var på den franske rivieraen.

Sommeren er her, og høyt på ønskelister er en sommerfrisk glød. Vi har laget et skikkelig sommer-kit med produkter du kommer til å elske, og som sikrer både glød, fukt og beskyttelse.

Husk solfaktor

Late dager på stranden eller kafebesøk – uansett må du huske solfaktor. Og hva er vel da bedre enn en dagkrem med faktor? Picture Perfect Day fra Formula 10.0.6 er en beroligende fuktighetskrem med SPF 15, som beskytter mot UVA og UVB. Kremen er beriket med Guava og Vitamin C, og gir huden både fukt og beskyttelse gjennom hele dagen.

Aspire-Brands-farge-og-glod-native

Australian Glow - Facial Bronzing Mist / Formula 10.0.6 - Go for the Glow / Batiste

Få farge og glød helt uten sol

Ønsker du å være mindre i sola, men likevel få den friske sommergløden? Da bør du investere i en god selvbruning. Gradual Tanning Lotion fra Australian Glow er en velduftende krem som gir sommerbrune bein på 1-2-3. Den tilfører huden mye fukt og fargen blir nydelig gylden helt uten oransje toner. Selvbruning er også perfekt på starten av sommeren for et gyllent underlag, så du kan gi huden din litt bedre tid på å opparbeide seg farge og glød.

For sommerglød i ansiktet er Australian Glow Facial Bronzing Mist en absolutt favoritt. Denne fuktighetsgivende selvbruningssprayen er enkel å påføre, og er det perfekte valget om du ønsker en naturlig og sminkefri sommerlook. Gå gjerne over med en Miracle Complexion Sponge® fra Real Techniques etter at du har sprayet ansiktet, slik at du sikrer et helt jevnt resultat!

AspireBrands-native-spa

Fuktighets-boost

Dehydrert hud trenger mye fuktighet, og ikke kun gjennom produkter. Det beste og viktigste du kan gjøre i sommer er å drikke mye vann. Fyll din egen flaske med vann, ha i agurk, sitron, mynte, eller eplebiter, og du har sommerens beste leskedrikk som i tillegg gjør underverker for huden.

Vil du gi ansiktet en ekstra boost, så føles en digg fuktighetsbehandling alltid godt, spesielt etter en lang dag i sola. Sea Side Glow fra Formula 10.0.6 er en fuktgivende ansiktsmaske full av gode næringsstoffer og aktive ingredienser som alger og sjøleire. Og ikke minst, den lukter himmelsk og etterlater huden silkemyk og frisk.

Det er ikke kun ansiktet som trenger en fuktighetsboost. Vi elsker gode kroppsoljer, og Go for the Glow kommer høyt opp på listen. Dette er en lett og hurtigtørkende olje som dufter nydelig av mango. Gir perfekt glow til sene sommerkvelder, og bevarer gløden gjennom hele sommeren.

AspireBrands_native_lifesaver

Formula 10.0.6 - Sea Side Glow Maske / Batiste

En lifesaver

Er det én ting du alltid skal ha i vesken på sommeren, så er det tørrsjampo. En lifesaver på dager der du ikke rekker hjemom etter stranden. Vår favoritt er Batiste, både fordi de kommer i så mange deilige dufter og at deres reisestørrelse er helt perfekt i strandbagen. I tillegg har de tørrsjampo tilpasset både brunt og blondt hår, slik at den blender inn uansett hårfarge.

Og du, det er ikke kun når håret er skittent at du trenger bruke tørrsjampo. Den fungerer også veldig godt i nyvasket hår for å gi ekstra volum og tekstur til håret.

Vi gjør oppmerksom på at dette er en kommersiell artikkel skrevet av Kontent for Aspire Brands.

Mer om Skjønnhet? Motta Costumes nyhetsbrev