Dette er produktene du må ha med i strandbagen i sommer

Sommerferien blir i Norge. Vi har funnet produktene som gir deg den samme glødende beach looken som om du var på den franske rivieraen.

Fuktighets-boost

Dehydrert hud trenger mye fuktighet, og ikke kun gjennom produkter. Det beste og viktigste du kan gjøre i sommer er å drikke mye vann. Fyll din egen flaske med vann, ha i agurk, sitron, mynte, eller eplebiter, og du har sommerens beste leskedrikk som i tillegg gjør underverker for huden.

Vil du gi ansiktet en ekstra boost, så føles en digg fuktighetsbehandling alltid godt, spesielt etter en lang dag i sola. Sea Side Glow fra Formula 10.0.6 er en fuktgivende ansiktsmaske full av gode næringsstoffer og aktive ingredienser som alger og sjøleire. Og ikke minst, den lukter himmelsk og etterlater huden silkemyk og frisk.

Det er ikke kun ansiktet som trenger en fuktighetsboost. Vi elsker gode kroppsoljer, og Go for the Glow kommer høyt opp på listen. Dette er en lett og hurtigtørkende olje som dufter nydelig av mango. Gir perfekt glow til sene sommerkvelder, og bevarer gløden gjennom hele sommeren.

En lifesaver

Er det én ting du alltid skal ha i vesken på sommeren, så er det tørrsjampo. En lifesaver på dager der du ikke rekker hjemom etter stranden. Vår favoritt er Batiste, både fordi de kommer i så mange deilige dufter og at deres reisestørrelse er helt perfekt i strandbagen. I tillegg har de tørrsjampo tilpasset både brunt og blondt hår, slik at den blender inn uansett hårfarge.

Og du, det er ikke kun når håret er skittent at du trenger bruke tørrsjampo. Den fungerer også veldig godt i nyvasket hår for å gi ekstra volum og tekstur til håret.

Vi gjør oppmerksom på at dette er en kommersiell artikkel skrevet av Kontent for Aspire Brands.