Dette er sommerens lekreste blomstersmykker

David-Andersen feirer jubileum med lansering av ny og lekker smykkekolleksjon inspirert av norske blomster!

Blomstertrenden er superhot denne sesongen, og catwalken var fylt til randen med vakre blomsterprint. Både Jason Wu, Burberry Prorsum, Victoria Beckham og Calvin Klein viste vakre blomsterkjoler med feminine snitt. Florlette kjoler, blomster i håret og romantiske plagg preger motebildet, og smykker med blomstermotiv er i vinden som aldri før.

Blomsterbarn

Flora-kolleksjonen til David-Andersen har hentet inspirasjon blant norske blomster, og mange vil nok kjenne igjen disse smykkene. Kanskje har du ett lignende liggende i smykkeskrinet fra dåp eller konfirmasjon? Denne sesongen er det på tide å børste støv av disse fine smykkene, eller rett og slett gå til innkjøp av et nytt.

Bloggeren Cath in the City har lagt sin elsk på firkløversmykket fra David-Andersen.

  • Da jeg var liten arvet jeg nemlig et firkløversmykke av min kjære farmor, som jeg brukte jevnlig gjennom hele barndommen. Jeg har fortsatt smykket den dag i dag! Derfor var det litt ekstra stas for meg med denne nye versjonen, i en nydelig og dus turkis farge.

Hun mener det er noe helt spesielt med å ha smykker som betyr noe, og ikke minst at smykkene er så fine at man har lyst til å gå med dem hver eneste dag.

-Disse smykkene passer perfekt som en fin eksamensgave, eller hvorfor ikke unne seg selv noe fint når skolesemesteret er over? Rett og slett fordi du fortjener det, avslutter bloggeren.

En rik historie

David-Andersen er stolt av sin historie, men i fortid ligger også fremtid. For dem har det alltid vært viktig å tenke nytt. Til og med fra starten, i 1876, har nyskaping stått på agendaen. Samtidig henter de like gjerne frem gamle håndverkstradisjoner, lager egne kolleksjoner, samarbeider med it-jenter som Camilla Pihl og Jenny Skavlan og tilbyr skreddersydde produkter. Dette er noe Flora-kolleksjonen er et godt eksempel på. Smykkene formes og håndmales i Oslo- dette er rett og slett kortreise smykker som passer perfekt inn i motebildet denne sesongen.

© cathinthecity.com

Flora smykkene til David-Andersen er er en liten samling av smykker i forgylt sølv med emalje, inspirert av den norske floraen. I kolleksjonen finnes også et silkesjerf med blomstermønster. Perfekt som pynt i håret, til vesken eller i brystlommen til kjæresten.

Både sommerfugler og firkløvermed retrofølelse er blant de fine anhengene i Flora-kolleksjonen. Trenden med små og søte smykker er absolutt til stede i motebildet. Denne fine sommerfuglen passer fint til sommerens bohemske blomstertrend.