Processed with VSCO with g8 preset

– Dette produktet gjør meg til den beste utgaven av meg selv

Som vår skjønnhetsansvarlige, dekker Sonia Uppal alt som rører seg i bransjen for Costume og har testet det meste. Her er hennes ti bud for et sunt og og vakkert liv.

11332424-1454530166049160
1 / 10

Vakker manke

– Jeg har prøvd meg på ulike hårprodukter som temmer krus og sørger for en fin frisyre gjennom dagen, og en hårspray jeg alltid faller tilbake til og kjøper igjen og igjen, er Triple Take 32 fra Redken. Den gir hold og glans uten at det tykke håret mitt blir flatt eller stivt. Den gjør meg rett og slett til den beste utgaven av meg selv.

REDKEN, Triple Take 32, 239 kr.

Aiayu © Produsenten
2 / 10

Stress ned

– Jeg har lenge hatt lyst til å meditere. Studier viser at jevnlig meditasjon kan gi bedre konsentrasjonsevne, mindre stress, bedre hukommelse og motarbeide negative tanker. I favorittsettet fra Aiayu sitter jeg i lotusstilling, lukker øynene og gjentar mantraer som jeg har søkt meg frem til på nett. Det har ført til at jeg føler meg mye mer opplagt og til stede. Bør testes!

AIAYU, Chemise Set Seersucker, 1 695 kr.

les-beiges-healthy-glow-bronzing-cream-390-soleil-tan-bronze-universel-1oz-pack © Produsenten
3 / 10

Naturlig pen

– Jeg elsker «no makeup-trenden» som har dominert skjønnhetsbildet i det siste. Soleil Tan fra Chanel er et vidunderprodukt jeg sverger til. Solpudderet kommer i en myk konsistens som smelter inn i huden og etterlater en sunn glød. Den kan brukes på usminket hud eller over foundation.

CHANEL, Soleil Tan Bronze Universel, 450 kr.

NY_PreSun_SPF30_100ml © Produsenten
4 / 10

Solkysset

– I mange år har jeg sverget til selvbruneren fra Rudolph Care, og nå lanserer det danske merket en forfriskende solkrem som bygger opp fargen med en naturlig selvbruningseffekt, samtidig som den beskytter med solfaktor 30. Det beste er at den ikke blir klissete på huden, slik som kremer ofte kan bli. I tillegg er den proppfull av C-vitamin, antioksidanter og aloe vera, som virker pleiende og avkjølende på huden.

RUDOLPH CARE, Self Tanning Sun Body Lotion hos Gimle Parfymeri, 295 kr.

Oskia © Produsenten
5 / 10

Skrubb

– En god skrubb er et must, og jeg foretrekker de grove kornene som virker dyprensende uten å tørke ut huden. Renaissance Body Scrub fra Oskia består av himalayasalt og enzymer som fjerner gusten hud og gir spenst, samt vitamin E som beskytter mot frie radikaler og tilfører fukt. Jeg bruker den to ganger i uken mens jeg står i dusjen.

OSKIA, Renaissance Body Scrub hos Skincity.no, 619 kr.

Lancomelilla © Produsenten
6 / 10

Fargeklatt

– Jeg får ofte komplimenter når jeg sminker meg med en blå, lilla eller turkis eyeliner langs øyelokket. De myke eyelinerne fra Lancôme har sterke pigmenter og er enkle å bruke. Hvis du sliter med å legge to symmetriske streker, dus ut eyelineren med en rund øyenskyggekost. Det gir et mer intenst blikk.

LANCÔME, Ombre Hypnôse Stylo, 300 kr.

MOMENTUM_True_Wireless_2_White_Earphones © Produsenten
7 / 10

Sound on

– Etter den ekstreme korona-tiden og hjemmetilværelsen har jeg blitt skikkelig glad i å gå på tur. Det har vært min terapi, og musikk på ørene har sørget for at jeg har gitt litt ekstra og tatt de lengste rutene. Øreproppene fra Sennheiser har veldig god lyd, en behagelig passform og demper støy. Dessuten egner de seg godt til løping. Anbefaler dem til alle!

SENNHEISER MOMENTUM, True Wireless 2, 3.190 kr.

LuluLemon © Produsenten
8 / 10

Aktiv & chic

– Jeg elsker hele universet til Lululemon. På Facebook-profilen får du tips til ulike aktiviteter som du kan gjennomføre sammen med en Lululemon-community, som de kaller det. Her får du også tilbud om ulike treningstimer som noen ganger er helt gratis, og tips om de beste smoothiene og salatstedene i Oslo.

Følg profilen til Lululemon Oslo på Facebook for mer informasjon.

SkinFood1 © Produsenten
9 / 10

Smoothie hack

– Hver morgen blander jeg to–tre dråper av Amazing Space sin Skin Food Multi Omega i smoothien min. Den består av vegetabilske oljer som er rike på omega-3, -5, -6, -7 og -9 og antioksidanter som gir en skikkelig beautyboost, får i gang kroppen og metter uten å stjele for mye smak. Oljen kan også smøres direkte på tørr hud.

AMAZING SPACE, Skin Food Multi Omega hos Gimle Parfymeri, 549 kr.

Sisley2 © Produsenten
10 / 10

Øyenåpner

– For meg er pleien av området rundt øynene nesten den viktigste da det er her de første tegnene til tretthet, stress og dårlige vaner vises. Øyenkremen Black Rose Eye Contour Fluid fra Sisley er kjempegod og følger meg overalt. Den lette konsistensen glatter ut, lysner og virker avkjølende på øyepartiet. Ingen kremer gir meg et så opplagt blikk som denne.

SISLEY, Black Rose Eye Contour Fluid, 1 195 kr.