© anna stokland

Dette produktet vil endre renserutinen din (kanskje) for alltid

Nå som luften blir kaldere og temperaturen synker har de fleste av oss behov for å tilføre mer fukt til huden. Hvis du ikke allerede renser huden din med en rensebalm, er det på tide å revurdere - uansett hviken hudtype du har.

Det første steget i hudpleierutinen er rens, og det er også her du har mulighet til å forberede og sette standarden for resten. En næringsrik rensebalm vil fjerne sminke, smuss og olje fra huden på en skånsom måte - uten å tørre ut huden.

Det sier seg selv at hvis man ikke er nøye med sin rens, vil sminke og smuss bli værende igjen på huden. Det vil resultere i at kremer og serumer ikke vil trenge like godt inn når du påfører det.

© Kunkeei

De fleste rensebalmer blir til en silkemyk emulsjon når man blander de med vann. Da kan skitt og smuss enkelt fjernes med en myk klut etterpå. Som et ekstra pluss øker det blodsirkualsjonen i huden din og lager et godt utgangspunkt for resten av hudpleierutinen din.

Varm en liten mengde med rensebalm i hendene dine og masser det godt inn i huden. La emulsjonen skumme opp ved hjelp av litt vann, men pass på at vannet hverken er for kaldt eller for varmt.