© Juicy Couture

Dilla på rosa!

Denne sommeren vil vi dufte av rosa, rettere sagt av Viva la Juicy - Pink Couture.

Fra Haute Glamour og rosa løper til bassengkanten. Årets sommerparfyme er flørtende, frisk og ikke minst rosa. Viva La Juicy Pink Couture er drøm av en duft, med rosa frukter, blomster og innpakning.

© Juicy Couture

Duften av rosa

Førsteinntrykket av parfymen, altså toppnotene, består av rosa vannlilje, blader fra rosa georginer og vannmelon, og gjør duften lett og sommerfrisk. Midtnoter eller hjertenoter av rosa Frangipani og arabisk jasmin gir parfymen en blomstrende kjerne, kombinert med et hint av friske markjordbær. Basenoter som sandeltre og drivved gir duften tyngde, kombinert med søt vanilje og et hint av praline.

© Juicy Couture

Ikonisk design

Designet på flasken er selvfølgelig rosa, med kjente Juicy Couture-elementer som den ikoniske sløyfen, logo i gull og en skinnende krystall på toppen. Flasken fanger Juicy Couture sitt ikoniske, lekne og feminine uttrykk, samtidig som den oser av luksus, med en ekstra rosa tvist.

Vinn et Juicy Duft Kit hos Smoothie Xchange

© Juicy Couture

I samarbeid med Smoothie Xchange har Juicy Couture designet en limited edition og knall rosa smoothie, Viva La Juicy Smoothie. Smoothien kommer selvfølgelig med en rosa sløyfe, og muligheten til å vinne et Juicy Kit og et gavekort fra Smoothie Xchange. Det er totalt 24 vinner-smoothies, og konkurransen varer i uke 34 og 35.

Everyday couture

Casual glamour er er en god beskrivelse av det kjente luksusmerket Juicy Couture. Med stolte røtter fra Los Angeles, gir Juicy Couture verdens kvinner en touch av hverdagsluksus gjennom sine produkter. Beskrevet som et nedpå og edgy luksus-brand, tilbyr merket alt fra vesker, moteklær, sko, smykker og parfymer.

I 2006, ti år etter at merket ble etablert, lanserte Juicy Couture sin første parfyme, Juicy Couture for Women. Duften ble belønnet med bransjens høyeste utmerkelser, og merket rangeres i dag som en av verdens topp ti prestisjefulle parfymeprodusenter.

Parfymene kan kjøpes på Kicks, Blivakker.no og Blush.no

#thepinkerthebetter

Vi gjør oppmerksom på at dette er en kommersiell artikkel skrevet av Kontent for Juicy Couture/The Arch.