Duften Emilie Tømmerberg sverger til

Sjekk hvilken parfyme skjønnhetsbloggeren anbefaler denne våren!

Det finnes ingen regler når det kommer til parfyme, men mange velger å gå for lettere, friskere dufter om sommeren og tyngre, mer krydrede dufter på høsten og vinteren. Luktesansen vår er med på å ta oss med på en reise i minner og følelser, og det er en av grunnene til at Elizabeth Arden sin White Tea gir Emilie Tømmerberg en følelse av nostalgi.

”Jeg kan fremdeles huske duften av Green Tea-parfymen som mamma brukte da jeg var liten. White Tea minner meg på mange måter om den duften, men den er ikke like sitrusaktig og har fått en renere fremtoning."

White Tea er en ren, utsøkt duft som oser av både luksus og enkelhet. Den er frisk og sprudlende med italiensk mandarin, supplert av de sensuelle notene av Sea Breeze Accord.

Det var moren til Emilie som introduserte henne for Elizabeth Arden da hun var yngre, og det er en av grunnene til at hun liker merket så godt.

“Jeg synes duften er tro mot merket samtidig som den bringer noe nytt. Det er en parfyme som ikke tar så mye plass og den kan lett brukes i hverdagen. Duften er feminin uten å bli for søt, og med sine friske toner passer den perfekt til vår og sommer. Flakongen er også så enkel og fin!”

Nyheten Elizabeth Arden White Tea finner du hos Kicks.no og Vita.no, samt hos din lokale Elizabeth Arden-forhandler!