soniauni

– Endelig er tiden inne for å slå seg løs og prøve ut forskjellige festlooks

Costumes skjønnhetsredaktør Sonia Uppal er klar for festsesongen! Se hennes nyeste favoritter her.

GA_2021_Holiday_ETK_Eccentrico_Palette_3614273155649_RVB_30001
1 / 10

Festglød

– Er det én ting Mr. Armani er god på, så er det glød. Jeg elsker skimmerpartiklene han har samlet i paletten for sesongen, med de perfekte fargene til øyelokk, kinn og krageben, og som sørger for at du skinner om kapp med diskokula. Pass på at du duser pigmentene godt inn i huden med en vifteformet børste.

Armani Beauty Eccentrico Palette Face & Eyes, 1 270 kr.

2800_skin-recovery-hydrating-treatment-mask_ebc_hero
2 / 10

Ritual før fest

– Synkende temperatur, lange festkvelder, økt alkoholinntak og dagen derpå setter sine spor på huden. Da elsker jeg å ty til ukompliserte hudpleierutiner som ikke tar av tiden min, og nattmasken fra Paula´s Choice er prima. Den inneholder plante- og vitaminbaserte antioksidanter samt essensielle fettsyrer som gir huden en skikkelig fuktboost mens jeg sover.

Paula’s Choice Skin Recovery Hydrating Treatment Mask hos Skincity.no, 289 kr.

rouge-allure-ink-fusion-ultrawear-intense-matte-liquid-lip-colour-846-rouge-2
3 / 10

Bringing sexy back

– Chanels leppeprodukter imponerer stadig med fargenes holdbarhet. Rouge Allure Ink Fusion-linjen består av ultramatte pigmenter som nærmest tatoveres på leppene uten at det verken føles tungt eller uttørrende, enten har planer om å kline på dansegulvet eller drikke cocktails hele kvelden. Se etter fargen Rouge Particulier.

Chanel Rouge Allure Ink Fusion, 390 kr.

Nutriplenish-Curl-Gelee-200ml
4 / 10

Intens hårpleie

– Den kalde luften og synkende temperaturen tærer på håret. Nutriplenish Curl Gelée fra Aveda er en game changer, som skal reparere, fukte og definere hvert eneste hårstrå som en langtidsvirkende kur. Ingredienser som mangosmør, organisk kokosnøttolje og granatepleolje skal redusere krus og etterlate en lett tekstur.

Aveda Nutriplenish Curl Gelée, 359 kr.

DS-DURGA
5 / 10

Den ultimate roseduften

– Jeg tror jeg har funnet den beste roseduften. Rose Atlantic fra D.S. & DURGA gir en følelse av evig sommer med naturlige noter av begamott, sitronolje og roseakkord blandet med musk, saltvann og hvit mose i en maskulin flakong. Denne får garantert folk til å stoppe deg på gata!

D.S. & DURGA Rose Atlantic hos Gimle Parfymeri, 1 750 kr

NARS-1
6 / 10

Naturlig dekk

– Jeg fortsetter å sverge til naturlig, duggfrisk hud, og Pure Radiant Tinted Moisturizer fra Nars gir akkurat nok mengde med dekk samtidig som den korrigerer ujevnheter, fine linjer og rødheter. Perfekt på dager jeg ikke ønsker å bruke sminke eller trenger ekstra pleie og oppfriskning. Jeg liker så godt at den kommer i mange fargenyanser.

Nars Pure Radiant Tinted Moisturizer, 480 kr.

sensaiduo
7 / 10

Partyduo

– Festsesong betyr farger, glitter og glam. Endelig er tiden inne for å slå seg løs og prøve ut forskjellige festlooks. For meg er det viktigt at huden er glødende og fin før jeg skal ut og krones til nattens festdronning. Glowing Base fra Sensai gir den perfekte basen med både fukt og skimmer, som fremhever dimensjonene i ansiktet ved hjelp av lysreflekterende partikler. Flawless Foundation over der igjen jevner ut hudtonen og gir en silkematt finish uten å virke dekkende. Jeg elsker disse to sammen!

Sensai Glowing Base, 560 kr. Sensai Flawless Satin Foundation, 610 kr.

2303757_21142466_5544631
8 / 10

Rosekinn

– Jeg elsker rouge og spesielt i rosa-toner, som kler de fleste. Det gir en friskhet og struktur til ansiktet, spesielt på grå dager som nå. Det er mange produkter jeg liker fra sminkemerket til Tom Ford, spesielt den nylanserte rouge-duoen er fantastisk. De nydelige nyansene består av lysreflekterende pigmenter som smelter inn i huden, markerer eplekinnene og etterlater en frisk glød.

Tom Ford Shade & Illuminate Blush Duo hos Gimle Parfymeri, 725 kr.

woods
9 / 10

Superduo

– Da jeg spurte min kollega, skjønnhetsredaktør Marie Alkestrup i danske Costume om hennes ultimate favorittprodukter, nevnte hun blant annet Woods Copenhagen. Så da merket ble lansert i Norge tidligere i høst, var jeg rask til å hive meg på. Produktene er satt sammen av naturlige nordiske ingredienser med arktisk kildevann fra Nord-Grønland som stjerneformel. Til nå har jeg testet både Intense Peel Mask, som eksfolierer, og Hyaluronic Mask, som fukter huden. Resultatet er en velpleid og strålende hud, som spiller på lag.

Woods Copenhagen Intense Peel Mask, 417 kr. Intense Hyaluronic Mask, 417 kr.

Eye_Pods_Rendez_Vous_02_4x5
10 / 10

Smoking hot

– Sotede øyne er en festsminke som alltid funker når jeg skal pynte meg litt ekstra. Nå har jeg endelig funnet skyggene som er lette å blende i hverandre når jeg skal gjenskape kjendisenes røde løper-look. Mange tror at de kun får den sotede effekten med sorte skygger, men faktisk kan du gjenskape samme uttrykket med alle farger så lenge nyansene er mørke. Skyggene fra Westman Atelier er rike på pigment og softe og enkle å bruke. Avslutt med et godt lag maskara og – voilà – har du mystiske, sexy øyne.

Westman Atelier Eye Pods Les Nuits hos Gimle Parfymeri, 945 kr.