Følg Costumes nettserie her!

Bli med oss i jakten på de perfekte basisplaggene med sjefredaktør Hege Aurelie Badendyck!

I høst har sjefredaktør Hege Aurelie Badendyck jaktet på de perfekte basisplaggene, og resultatet kan du se i vår helt nye nettserie!

I første del av serien drar vi hjem til Hege hvor hun viser frem garderobeskatter og forteller om hva hun selv blir inspirert av!

EPISODE 1: Jakten på den perfekte vinterkåpen.

I denne episoden loser Hege deg gjennom jungelen av vinterkåper; lange, korte, hårete og andogyne. Kanskje finner også du sesongens favoritt?

Episode 2: Jakten på den perfekte jeansen.

Skinny, bootcut, boyfriend - listen over forskjellige jeansmodeller er lang, og jakten på den ultimate passformen, vasken og fasongen likeså. Hege har trålet byen i søken etter sin favoritt denne sesongen, og resultatet kan du se her!

Episode 3: Jakten på den perfekte skinnjakken.

Er man så heldig å finne den perfekte skinnjakken er sjansen stor at den blir et av de mest brukte plaggene i garderoben sesong etter sesong. I denne episoden kan du bli med Hege når hun jakter på sesongens fineste!

Episode 4: Jakten på den perfekte blazeren.

Når det kommer til blazere er det viktig å se etter god passform, riktig snitt og stoffer av god kvalitet. Og er du så heldig å finne en som sitter som støpt vil den mest sannsynlig bli en godt brukt favoritt i både fest- og hverdagsgarderoben. I denne episoden har Hege jaktet på nettopp de fineste blazerene som er å finne denne sesongen!

LES MER: Se våre favoritter fra Balmain X H&M-kolleksjonen!