Frisyrer fra moteuken du enkelt kan kopiere

Copenhagen Fashion Week inspirerer ikke kun til nytt design, men også til nye måter å style håret på. Her finner du sesongens beste look!

© Copenhagen Fashion Week
1 / 6

Moteuken i København har, i tradisjon tro, kommet med et overflod av inntrykk og inspirasjon til både klær, accessories, sminke og hår.

Her har vi samlet de fineste frisyrene fra årets show som du kan bruke som inspirasjon når du styler ditt eget hår.

wet look hos Soeren Le schmidt © Copenhagen Fashion Week
2 / 6

Wet look hos Soeren Le Schmidt

Den stramme wet-looken er en sikker vinner når du skal på fest. Frisyren skapes ved å fukte håret, gre det bakover, og så style med hårgele. Denne frisyren holder seg på plass og gjør håret glansfult.

Les også: De fineste bob-frisyrene

Rå tekstur hos Munthe © Copenhagen Fashion Week
3 / 6

Rå tekstur hos Munthe

Elsker du løst hår med et kult uttrykk, kan du med fordel kopiere Munthes look. Fordel litt mousse i tuppene, og spray eventuelt med tørrshampoo ved røttene for enda større effekt.

Les også: De beste tipsene for tørt, nordisk hår

hestehale hos By Malene Birger © Copenhagen Fashion Week
4 / 6

Stram hestehale hos By Malene Birger

Hos By Malene Birger viste man en elegant versjon av den populære lave hestehalen, hvor håret var samlet tett ved hodet. Ønsker du at hestehalen blir helt stram, skal du først samle håret i en strikk og så spraye en tannbørste med hårspray som du bruker til å glatte ut eventuelle babyhår.

Glansfullt hår hos Baum und Pferdgarten © Copenhagen Fashion Week
5 / 6

Glansfullt hår hos Baum und Pferdgarten

Baum und Pferdgarten presenterte sunne, glinsende lokker under moteuken. Legg vekk tørrsjampoen dersom du vil kopiere denne looken - istedenfor skal du varme litt hårolje mellom håndflatene som du fordeler i håret, så det blir ekstra glansfullt.

rotate birger Chrstensen © Copenhagen Fashion Week
6 / 6

Lekre bølger hos Rotate Birger Christensen

Skal håret se fyldig og glamourøst ut á la Rotate Birger Christensen, bør du finne rundbørsten frem. Fordel først en anelse mousse i vått hår, og føn det deretter tørt med en stor rundbørste. Dette vil føre til at håret løftes og blir glansfult på grunn av varmen til hårføneren.

Mer om Skjønnhet? Motta Costumes nyhetsbrev