© ganni

GANNI x Submission Beauty: Lanserer skjønnhetssamarbeid

GANNI tar et steg inn i skjønnhetsverden og lanserer et samarbeid med skjønnhetsmerket Submission Beauty - helt fri for plastikk.

None of the plastic, all of the shine lyder GANNIs nye skjønnhetssamarbeid. Gå all in med glitter til sesongens sminke-look når GANNI sammen med Submission Beauty lanserer 3 limited edition glitterfarger: gull, sølv og rosa. Ofte er dessverre glitter fylt med både plastikk og kjemikalier, som overhodet ikke er bra for verken deg eller miljøet - dette gjør GANNI x Submission Beauty opprør mot. I stedet er glitteret plantebasert og blir nedbrutt i kontakt med vann. I sminkeproduktene er det verken plastikk eller skadelige kjemikalier, og dessuten er øyenskyggene pakket inn i en plastikk-fri og 100% gjenbrukbar innpakning.

Dette er første gang at GANNI kaster seg ut i et skjønnhetssamarbeid (men forhåpentligvis ikke siste). At samarbeidet skulle bli med akkurat Submission Beauty, var det imidlertid god grunn til:

"Submissions univers er uttrykksfullt og fargerikt akkurat som GANNIs, og jeg kunne ikke vært gladere for at våres første skjønnhetssamarbeid er med de. Vi er kommet frem til tre fantastiske farger som er laget spesielt til at man skal kunne slå seg løs, uttrykke seg som man vil og være en liten smule ekstra", sier Ditte Refstrup som er founder og Creative Director hos GANNI.

© ganni

Makeup artisten Zenia Jæger, grunnlegger av Submission Beauty fortsetter:

"Vi er superglade for å være det første merket noensinne som samarbeider med GANNI om en skjønnhetslansering, og vi er enda mer stolt av at vi pusher grensene mot et skifte til mer ansvarlig luksus i både mote og skjønnhet. Samarbeidet vårt med GANNI snur tradisjonell og giftig glitter på hodet ved å tilby et plantebasert og bio-nedbrytbart alternativ til mikroplast i glitter, som allikevel har minst like mye personlighet som original glitter, men uten å skade kroppen eller økosystemet."

GANNI x Submission Beauty er å finne i GANNIs butikker og kan også kjøpes online på Ganni.com.