12 inspirerende frisyrer til deg med kort hår

Vi lister opp de fineste korte frisyrene. Finn din favoritt her!

Kort hår?

Har du allerede kort hår eller vurdere du å klippe det kort? Her vil du finne inspirasjon i form av ti frisyrer som både er rå og elegante. Tenk for eksempel på den ultrakorte frisyren som uansett årtier alltid har vekket oppsikt, eller den korte og skarpe bob-frisyren som er like elegant i dag som den var på 80-tallet på Michelle Pfeiffer i filmen Scarface.

Vi lister opp de fineste korte frisyrene med alt fra den bare millimeter lange til den mellomlange boben a la modellen Kaia Gerber. Finn din favoritt under!

Bob med pannelugg

Dersom du har pannelugg vil både en kort eller en mellomlang bob være kledende. Denne frisyren er fin til deg med litt fall i håret, fordi den gir panneluggen og boben et mykere og noe mer rufsete utrykk.

Den korte 90-talls frisyren

Den korte 90-tallsfrisyren er både lekker og tøff, og har en lengde som gjør at du likevel kan leke deg med både farger og styling!

Kort hår med tilbakestrøket pixie-cut

Florence Pughs frisyre er en litt lengre utgave av den originale pixie-klippen. Her er det litt mer fylde på sidene og mest hår på toppen, hvor panneluggen er strøket tilbake og nedover siden.

Helt kort

Den helt korte frisyren er begynt å dukke opp igjen, og er en frisyre som fremhever ansiktet men som nok krever en god dose selvsikkerhet før man tør teste den ut for første gang. Her ses den på den vakre Willow Smith.

Kort bob

Den korte bob-frisyren fortsetter sin seiersrunde som en av tidenes mest populære frisyrer. Dersom du har vurdert å klippe en bob, er det bare å ta fatt i saksen - for frisyren passer nemlig både krøllete og rett hår. Husk at denne frisyren krever vedlikehold, da frisyren skal gjenoppfriskes hver tredje måned.

Kort hår med Twiggy-frisyre

Taylor Russell ser eksklusiv og elegant ut i denne korte frisyren. Frisyren er enkel å style, og minner om håret til den ikoniske modellen Twiggy på 60-tallet.

Lang bob

Det er ikke så mye som skiller den korte boben fra den lange. Men begge versjonene representerer likevel forskjellige uttrykk.

Alexa Chung ser fantastisk ut i denne lange boben med fall i, men hvis du ønsker en frisyre med noe mer kant, kan du klippe boben i en rett linje slik at enden blir skarpere og holde håret glatt og skinnende.

Kort hår med Pixie cut

Den korte Pixie-klippen har vært en del av motebildet i lang tid, og ble gjort kjent i sin tid av vakreste Audrey Hepburn. En kort pixie-frisyre kan styles på flere måter og gir deg et unikt og moderne uttrykk, slik som Zoë Kravitz.

Kort og rufsete

Messy hair, don't care! Har du litt fall eller krøller i håret kan du legge igjen hårbørsten hjemme og la deg inspirere av denne rufsete korte versjonen. Klipp håret i etasjer eller i ulike lengder for å skape litt liv og røre!

The Mixie

Den splitter nye og moderne Mixie-klippen har vekket oppsikt den siste tiden. Mixie-frisyren er en god blanding av hockeysveisen fra 80-tallet og den korte Pixie-klippen. Her får du altså det beste fra to verdener.

Wolfcut

Wolfcut-frisyren er perfekt for deg med tynt hår, nettopp fordi håret klippes i flere lengder og etasjer, i tillegg til at den rufsete luggen gir illusjon om mer hår.

Den geniale frisyren til kort hår

Er du redd for at det korte håret betyr at du ikke lengre kan lage elegante frisyrer? Da skal du kjenne til dette trikset, som gjør det mulig å lage en fin frisyre - selv med kort hår!