Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

kort-hår-page-1

10 inspirerende frisyrer til deg med kort hår

Vi lister opp de fineste korte frisyrene. Finn din favoritt her!

Kort hår?

Har du allerede kort hår eller vurdere du å klippe det kort? Her vil du finne inspirasjon i form av ti frisyrer som både er rå og elegante. Tenk for eksempel på den ultrakorte frisyren som uansett årtier alltid har vekket oppsikt, eller den korte og skarpe bob-frisyren som er like elegant i dag som den var på 80-tallet på Michelle Pfeiffer i filmen Scarface.

Vi lister opp de fineste korte frisyrene med alt fra den bare millimeter lange til den mellomlange boben a la modellen Kaia Gerber. Finn din favoritt under!

krøllet-kort-hår
1 / 10

Bob med pannelugg

Dersom du har pannelugg vil både en kort eller en mellomlang bob være kledende. Denne frisyren er fin til deg med krøller, fordi den gir panneluggen og boben et mykere utrykk, når krøllene får fritt spill.

sliding-doors-helen-short-blond-hair-looking-in-from-the-sidewalk-fp_5bzchniwkoqaebsizha
2 / 10

Den korte 90-talls frisyren

Den korte frisyren tar oss tilbake til 90-tallet og Gwyneth Paltrow i Sliding Doors.

Det er en kort frisyre du kan leke deg med og som byr på mange muligheter for styling. Denne elegante og korte frisyren vil bli helt rå!

inspirerende frisyrer til deg med kort hår © Wenn
3 / 10

Kort hår med en tilbakestrøket pixie-cut

Anne Hathaways frisyre er en litt lengre utgave av den originale pixie-klippen. Her er det litt mer fylde på sidene og mest hår på toppen, hvor panneluggen er strøket tilbake.

korthår
4 / 10

Helt kort

Den helt korte frisyren er begynt å dukke opp igjen, og er en frisyre som fremhever ansiktet men som nok krever en god dose selvsikkerhet før man tør teste den ut for første gang. Her ses den på den vakre modellen Adut Akech.

AW20-ModelNY-5073
5 / 10

Kort bob

Den korte bob-frisyren fortsetter sin seiersrunde som en av tidenes mest populære frisyrer. Dersom du har vurdert å klippe en bob, er det bare å ta fatt i saksen - for frisyren passer nemlig både krøllete og rett hår. Husk at denne frisyren krever vedlikehold, da frisyren skal gjenoppfriskes hver tredje måned.

inspirerende frisyrer til deg med kort hår © Wenn
6 / 10

Kort hår med Twiggy-frisyre

Michelle Williams skifter ofte frisyre. En av hennes mest vellykkede frisyrer er det korte håret som minner litt om håret til den ikoniske modellen Twiggy på 60-tallet.

wenn23548364-29yqjn8yimtxhw8_pi84sw
7 / 10

Lang bob

Det er ikke så mye som skiller den korte boben fra den lange. Men begge versjonene representerer likevel forskjellige uttrykk.

Den lange bob-frisyren kler alle ansiktsformer og hvis du vil ha en frisyre med enda mer nerve, kan du la den være lenger foran enn bak - som blant annet Rihanna og Kim Kardashian har vist gjennom tiden.

SS20-ModelNY-8016
8 / 10

Kort hår med Pixie cut

Den korte Pixie-klippen har vært en del av motebildet i lang tid, og ble gjort kjent i sin tid av vakreste Audrey Hepburn. En kort pixie-frisyre kan styles på flere måter og gir deg et unikt og moderne uttrykk.

kort rufsete frisyre © Anna Stokland
9 / 10

Kort og rufsete

Messy hair, don't care! Har du litt fall eller krøller i håret kan du legge igjen hårbørsten hjemme og la deg inspirere av denne rufsete korte versjonen. Frisyren er kort og gøy!

inspirerende frisyrer til deg med kort hår © Wenn
10 / 10

Den geniale frisyren til kort hår

Er du redd for at det korte håret betyr at du ikke lengre kan lage elegante frisyrer? Da skal du kjenne til dette trikset, som gjør det mulig å lage en fin frisyre - selv med kort hår!