3 enkle hverdagsfrisyrer til høsten

Håret er det første man legger merke til ved en person, så sørg for å gi et godt inntrykk med en av disse flotte frisyrene. Det er enklere enn du tror!

Disse hverdagsfrisyrene skaper du enkelt selv © Anna Stokland / Alberta Ferretti og Fendi SS16
1 / 4

Opp med håret

Sluppet opp for kreative løsninger for håret? Ikke fortvil - det finnes massevis av muligheter for å snu håret til ditt sterkeste kort.

Prøv for eksempel å sette opp håret i en avslappet hverdagsfrisyre - det krever verken noen spesiell ekspertise eller store mengder med tid om morgenen.

Her guider vi til tre flotte frisyrer, samt hvilke produkter du bør bruke for å få dem til.

Denne frisyren fungerer hele året!

Disse hverdagsfrisyrene skaper du enkelt selv © Anna Stokland / Wes Gordan SS16
2 / 4

Tilfeldig knute

Ballerinatoppen er byttet ut med en noe mer tilfeldig variant, som kan lages på uendelige måter - det blir som regel finere jo mindre flid man gjør seg.

Bruk en teksturspray i håret på forhånd, så blir det enklere å jobbe med det.

For å få knuten til å sitte slik som hos Wes Gordon, er det i tillegg til hårstrikk brukt hårnåler for å sette fast toppen av knuten inntil hodet.

Så lag en hestehale, snurr håret, og sett fast. Voilà!

Elixir ultime oil fra Kérastase, 224 kr // Boar bristle classic brush fra Moroccanoil, 424 kr // Hårelastikker 8 stk fra Blax, 45 kr // This is a dry texturizer fra Davines, 219 kr

Disse hverdagsfrisyrene skaper du enkelt selv © Anna Stokland / Dior SS16
3 / 4

Hestehale

En hestehale kan lages på mange forskjellige måter, som alle gjør den mer interessant en den klassiske jeg-skal-ut-og-løpe-en-tur-hestehalen.

Diors variant er gredd stramt til siden, hvor håret er festet, og så er det viklet en tust med hår rundt strikken for å skjule den.

Bruk en hair bungee (hårstrikk med kroker i endene) når du vil ha helt glatt hår og unngå klumper. Vil du ha en enkel løsning, er en løs hestehale svært enkel å lage.

Coconut oil hydrating oil mist fra Ogx, 139 kr// Hair bungee seks stk fra Birchbox 80 kr. // Weatherproof hairspray fra Philip Kingsley hos Net-a-porter.com, 170 kr

Disse hverdagsfrisyrene skaper du enkelt selv © Anna Stokland / Fendi SS16
4 / 4

Pynt

Pynt i håret trenger ikke bety sukkersøte blomster - et enkelt hårbånd eller en skinnende hårspenne kan gjøre en stor forskjell og tilføre det lille ekstra til håroppsetningen.

Unngå disse tabbene om du har tynt hår!

Bruk alltid en varmebeskyttende spray før du føner håret, og en hårspray til slutt for å holde på stylingen.

Wonder worker blow dry perfector fra Shu Uemura, 188 kr // Eimi stay styled fra Wella, 249 kr // Hårnåler 30 stk fra H&M, 20 kr

Mer om Hår? Motta Costumes nyhetsbrev