fem klassiske hårfrisyrer
© Getty Images

5 klassiske og inspirerende hårfrisyrer

Noen hårfrisyrer går aldri ut på dato. Her er fem favoritter!

Pixie-frisyre: Klassisk og fin hårfrisyre som passer alle

Michelle Williams og Ruby Rose

© Getty Images

Pixie-frisyren

Den korte pixie-klippen kan være en ganske dramatisk overgang, men hvis du tør får du en frisyre som blir lagt merke til. Bonusen med frisyren er at du kan være veldig sjenerøs med sminken. Den passer til de fleste. Enten om du er av den klassiske, tøffe eller feminine typen. Hårfrisyren har lenge vært på moten, og vi tror vi kommer til å se en del av den i 2017 også.

Michelle Williams bærer frisyren med sin feminine og klassiske eleganse, mens Ruby Rose har sin røffe og gutteaktige stil, og løfter opp frisyren med mørke øyne.

Bob: Klassisk og fin hårfrisyre som passer alle

Taylor Swift og Adele

© Getty Images

Bob

Bob er også en frisyre som kommer tilbake igjen og igjen. Flere kjendiser som Drew Barrymore, Margot Robbie og Julianne Hough har testet denne hårfrisyren. Det finnes mange ulike måter å style denne klippen på. Du kan gå for en bølgete bob som passer alle ansiktsformer, en bob med sideskill for en mer stilig og tøff look, eller en rett bob som skaper en elegant stil. Taylor Swift har valgt å ha en rett og klassisk bob med pannelugg, mens Adele har gått for en litt mer rufsete utgave med midtskill. Fordelen med en slik frisyre er at den får håret ditt til å se fyldigere ut.

Lob: Klassisk og fin hårfrisyre som passer alle

Emma Stone og Kristen Bell

© Getty Images

Lob

Lob er en forkortelse for lang bob, som går rett over kragebeinet. Dette er den perfekte frisyren for de som kanskje ikke tør å klippe en kort bob. Frisyren kan være bølgete eller rett. Emma Stone har her gått for en bølgete variant med sideskill, mens Kristen Bell skaper en stiligere frisyre med sin lob med litt rufsete hår og midtskill. På samme måte som en bob-frisyre sørger også denne for volum og får håret til å se fyldigere ut. Fordelen med frisyren er at den er enkel å holde fin, og passer til alle stiler.

Wob: Klassisk og fin hårfrisyre som passer alle

Lucy Hale og Vanessa Hudgens

© Getty Images

Wob

Wob er en tredje variant fra den klassiske boben, men som har en mye mer rufsete stil. Dette er en frisyre som passer godt til hår som har naturlige bølger og bevegelse. Hvis du har veldig rett og glatt hår kan du bruke krølltang for å skape litt mer bølger. Skuespillerene Lucy Hale og Vanessa Hudgens hadde lenge denne fine klippen.

Halvlangt: Klassisk og fin hårfrisyre som passer alle

Kaley Cuoco og Khloé Kardashian

© Getty Images

Halvlangt hår

Halvlangt hår er en stil som passer for alle. Frisyren kan styles på alle tenkelige måter; Bølgete, rett eller krøller – alt passer! Den har en stil som ser tilfeldig og avslappet ut. Kaley Cuoco og Khloé Kardashian har gått for oppklippet halvlangt hår med sideskill som skaper en balanse mellom en tøff og elegant stil.

Les også: Superproduktene for deg med tørr og sensitiv hud