Hair tutorials: 6 inspirerende Youtube-videoer
© Youtube

6 fine og enkle frisyrer for hverdag og fest

Disse oppskriftene klarer de fleste å følge!

Beach hair

Her er oppskriften på mange jenters drøm - strandhår! Youtubestjernen Alex Centomo fra Canada viser hvordan man kan få lange og løse krøller ved hjelp av en rettetang. Hårfrisyren er veldig enkel og lett å lære seg!

Fiskebensflette

Skal du i bursdag, bryllup eller bare vil pynte deg litt ekstra i hverdagen? Fiskebensflette er en fantastisk kul og fin hårfrisyre som skaper mye liv i håret ditt. Youtuber og blogger Stina Marie Bakken viser en enkelt hvordan du kan lage en slik flette på egenhånd!

Dårlig hårdag?

Ingenting er mer stressende enn å våkne opp med fett og rufsete hår, og i tillegg ha dårlig tid. Youtuberen fra USA Kayley Melissaviser deg trikset for å redde en «bad hariday» og heller få en flott og klassisk hårfrisyre.

7 unike hestehaler

Igjen viser Youtubestjernen Kayley Melissa hvordan du enkelt kan lage kule og flotte hårfrisyrer. I denne videoen finner du oppskriften på syv forskjellige hestehaler - en for hver dag i uken!

Halo braid

Denne klassiske og flotte hårfrisyren kan være vanskelig, men Amber Fillerup har laget en Youtube-video med en godt forklart oppskrift på hvordan du kan mestre denne kule fletten!

Enkle hårfrisyrer for kort hår

Alle med kort hår kjenner seg igjen i at det er vanskelig å lage kreative og kule frisyrer. Ashley Bloomfieldhar laget en tutorial med tre forskjellige hårfrisyrer til jenter med kort eller halvlangt hår!