Redaksjonen
© Produsentene

Beautytips: lip gloss, neglelakk, og smoothie

Se hvilke favoritter Costumes skjønnhetsansvarlige Silvany Bricen har testet og anbefaler akkurat nå!

Det er sommer, og vi vil ha fine negler, perfekt hud, og vakkert hår. Costumes skjønnhetsansvarlige tester nyheter innen hår, sminke, og hud hele tiden. Dette er favorittene hun anbefaler akkurat nå.

God skrubb til huden

– For vinterhuden, er det nødvendig med en liten skrubb, helst uten harde saltkorn. Denne nyheten er helt perfekt – rik på sheasmør og oljer som gjør huden min silkemyk.

Beach Body fra Bobbi Brown, 598 kr.

Finere hud? Vi tipser deg om hvordan du får finere hud!

Neglelakker i fine, friske farger

– Korall og rosafargede negler er superfint, spesielt når huden har fått litt glød, og farge. Min absolutte favoritt er denne rosatonen med en anelse blått, som også inneholder kokosvann! Litt kokko ingrediens, men utrolig fin. Med den riktige lakken får du føttene klare for sandaler på kort tid.

Soho Gardens fra Nailsinc Geleffect, 199 kr, Sweet Almonds fra Nailsinc Geleffect, 199 kr.

Lipgloss med svamp

– Svampapplikatorer er allerede en stor sminketrend i Korea, og nå har den også kommet til Norge. Denne lipglossen må ristes godt før bruk, deretter kommer fargen ut av den store, myke svampen.

Lipgloss Juicy Shaker fra Lancôme, 195 kr.

Litt mindre farge med foundation

Slik bruker du foundation om sommeren; la huden din puste, og bytt ut foundationen med en lettere BB-krem. Denne godbiten fra Jan Thomas kom på markedet i fjor, men fortjener å skinne litt i år også – den er nemlig veldig bra og ikke minst budsjettvennlig.

BB Cream Spf 15 fra Jan Thomas Studio Cosmetics, 249 kr.

Beauty + food

– Jeg tror på teorien om at en basisk kropp holder seg frisk. Dette grønne pulveret er jeg ekstra begeistret for, særlig fordi det smaker veldig godt, i motsetning til andre varianter. Enda bedre er det at det ikke er syntetisk. Og når den eksklusive glasskrukken er tom, skal den bli til badesaltbeholder.

The Super Elixir, Welle Co, 1 399 kr.

Supersunn: La vi inspirere deg med flere sunne tips her!

Sexy bordpryd

– Den anerkjente, franske mote- og reklamefotografen Bettina Rheims i Stockholm, har samlet høydepunktene fra karrieren i denne sexy boken. Supermodellene Karolina Kurkova og Lara Stone er blant dem som poserer erotisk, uten at det blir kleint.

Bettina Rheims, Taschen.com, 500 kr.

Gå ikke glipp av....vårt nyhetsbrev! Vi vil invitere til deg VIP-fester, og holder deg oppdatert innen mote, skjønnhet, og sunnet.