© Anna Stokland

De beste frisørsalongene i Oslo

Oslos beste frisører er det mange av - her er 5 frisørsalonger vi alltid går til!

GEVIR

Med avdeling på Grünerløkka, Frogner og Majorstuen er Gevir blitt et kjent navn når en hårkrise må løses. Grunnlegger og Senior stylist Agnes Guldbrandsen er et råskinn på både klipp, farging og frisering. Hun har et bredt klientell, og flere av Oslos kjendiser klipper seg hos henne, eller en av hennes dyktige ansatte, som også brukes som stylister under fotoopptak for magasiner og reklamer.

Lurer du på hvilke frisyrer som er trendy i 2023? Les her!

DUGG

Dugg utmerket seg tidlig med sitt grønne univers, og er økologistaenes førstevalg. Salongene har de beste plasseringene i hjertet av Frogner, Grünerløkka - og den grønneste avstikkeren kalt Hope som ligger i sentrum. Denne salongen satt sine ansattes helse først da den grønne profilen ble valgt, og er nå blant de hippeste salongene i byen, som mange andre salonger nå også adopterer. Dugg er også kjent for å gjøre nervøse bruder superglade etter de har fått satt opp håret til den store bryllupsdagen.

SYVOGTYVE

Syvogtyve er en vel tre år gammel salong med beliggenhet i fasjonable Bygdøy Allé. Den superhyggelige salongen huser flere prisbelønte frisører som er spesialisert både i farge, extensions og klipp. Hvis du er på jakt etter en trendy og kul frisyre, er dette definitivt stedet du besøker.

INCH

Inch er ingen nykommer i gamet, og har alltid hatt et rykte for å være et av de beste stedene å klippe seg. Inch ligger på St.Hanshaugen og tilbyr blant annet klipp/farge, behandling av vipper og bryn og barbering til menn. Her råder en deilig økologisk tankegang med høy velværefølelse. Menyen er komplett, og det store lokalet i Ullevålsveien er vårt favorittsted!

Adam & Eva

Frisørkjeden Adam & Eva er en institusjon i Norge. Som den første til å markere seg på trendkartet har salongen naturligvis mange av de beste hårstylistene i byen. Adam & Eva er stedet absolutt alle er velkomne, og salongen mange av de uredde kvinnene velger for å få en klipp som henger med på trendene. Salongene har vunnet endel priser, og innehar et kreativt team du ikke finner andre steder. Adam & Eva, takk for at dere holder oss oppdaterte på de siste trendene!