© Bulls

Bronde Balayage - sommerens fineste beach-hår

Gå sommeren i møte med det fineste beach-håret. Sol og sommer gjør at håret kan bli matt, tørt og ikke minst se livløst ut. Slik får du solkysset hår uten at det blir matt og tørt.

Det har lenge vært en stor trend blant kjendisene, og endelig kan du også få håret til Gisele Bündchen og Olivia Palermo. Fargen vi snakker om er hverken brun eller blond, men en mellomting, som man på fagspråket kaller bronde. Denne fargen får du ved å bruke en fargeteknikk som kalles balayage. Dette er en frihåndsteknikk som skaper myke og naturlige striper, og etterlater håret akkurat som etter en lang ferie, men uten tørre spisser og matt tekstur.

Au Naturel

Det går fint an å skape en ganske sterk effekt der lengdene er helt lyse og bunnen mørk, men de fleste velger den solkyssede looken for sommeren. Balayage er et fransk ord som betyr å sveipe eller male. Ved å pensle på farge vil håret se mye mer naturlig ut, og få et solbleket preg, perfekt til beach-looken. Velg alltid en lysere front, men ikke nødvendigvis helt fra røttene. Dette gir myke overganger og en lite synlig ettervekst. Hvor lyst man ønsker det, og hvor store kontraster man vil ha, kan varieres helt etter ønske.

Ikke glem pleie

Når fargen er på plass er det viktig å pleie håret riktig slik at fargen holder hele sommeren. Når håret er lysnet vil det også trenge en god del ekstra pleie, både fuktighet og beskyttelse. Nikitas frisører anbefaler serien Eleni & Chris. Velg alltid sjampo og balsam tilpasset ditt hår, og på sommeren er detviktig å bruke fargebeskyttelse. Wella UV Sun Spray gjør at den glansfulle fargen holder lenge og beskytter håret på samme måte som en solkrem. Til slutt er det viktig å huske på at den beste hårpleien finnes hos frisøren din.

© Bulls

Sommerhåret skal være solbleket og bølgete. Pass på å pleie det godt hele sommeren slik at det holder seg sunt og blankt

© Bulls

Gisele Bündchen har perfekt hår. La deg inspirere av hennes lekre lokker.

© Bulls

Gå for sommerens fineste hårtrend og oppnå solbleket hår med fargeteknikken balayage.

Gi håret en solkysset look i sommer.

Wella SP UV Sun Spray, kr 239.