Brudehår
© Jennifer Behr, @Rodarte, Pinterest.com, @Elie Saab, @Nicole Warne

Står du brud snart eller drømmer om det?

Vakkert tilbehør som passer til enkle eller ekstravagante brudekjoler!

Brudetrender endrer seg fra år til år, og selv om ingen gir deg bøter om du velger utdaterte trender, er det alltid gøy å bli inspirert av det nye som skjer. Blant designerne var det flere som hadde valgt bort den klassiske store buketten, et tilbehør Vouge mente er på listen over ting du skal unngå til ditt bryllup - og når Vouge mener du er det lett å bli på virket. På listen nevner de blant annet at converse til den vakre brudekjolen er ut. Men hvorfor velge sneakers når det finnes så mange andre vakre lave sko du som brud kan danse i til solen står opp.

Hårpryd som Chanel

Chanel viser alltid de vakreste brudene, og for året er det silkeslør med silkepom pom'ene i nakken, men resten av håret var tvinnet som en hestehale, dekket av et klassiske slør for Haute Couture visningen fall 2017.

Foto: Pinterest.com

Statement-spenne i håret

Designeren Elie Saab er veldig populær i midtøsten, kjent for siden blonde - og perlebelagte drømmekjoler. For denne sesongen omfavner han den store trenden med tilbehør til håret som har tatt fullstendig av, en vakker hårspenne som sier det magiske ordet JA på fransk. Vi elsker denne spennen.

Det klassiske sløret

Du kan aldri velge feil med et romantisk slør. Det klassiske halvsløret i nakken er et tilbehør som passer godt til både langt og halvlangt hår, og kan være festet hele kvelden om du ønsker det.

Superbloggeren Nicole Warne bak bloggen Garaypeppergirl giftet seg nylig, og valgt slør til sin Valentinokjole.

Detaljer i håret

Om slør ikke er din greie, kan et vakkert tilbehør gjøre like mye. Jennifer Behr er dronningen av tilbehør til bruder. Hun er kjent for alt fra krystallbelagte spenner til hårbøyler du bare kan drømme om.

I Norge selges merket eksklusivt hos Gimle Parfymeri og Net-A-Porter har et godt utvalg.

Romantiske blomster i håret

I dekorere hår med blomster er også en klassiker der det ikke finnes grenser for hvordan utrykket skal være. For sommerens visninger var det kulere enn kulest Rodarte søstrene som stakk av gårde med den fineste stylingen med blomsten brudeslør som tilbehør i hår og på armer.

Silkebånd i håret

Silkebånd og små blomster var tilbehøret da Marchesa viste sine brudekjolen for sommeren 2018.

Hair Design by Kevin Hughes, Moroccanoil Artistic Director

Photography: Jason Carter Rinaldi for Moroccanoil

Tilhør skaper et antrekk, men for det kreative er det ikke alltid hos brudesalongene man kjolene mans om gjest skal bruke. Mange velger å tone det ned med festkjoler som kan brukes i bryllup. Her er 8 festkjoler til inspirasjon!