Costume har kåret: Dette er årets fineste Oscar-kjoler

Filmstjernene poserte i glamorøse kreasjoner fra Chanel, Valentino og Dior under nattens stjernespekkede Oscar-utdeling. Vi har plukket ut de 6 flotteste kjolene!

Natt til mandag norsk tid samlet filmeliten seg til den årlige prisutdelingen i Hollywood. Den røde løperen er et utstillingsvindu både for filmstjernene og kjoledesignerne, hvor de største stjernene kan velge og vrake i kreasjoner fra verdens fremste motehus. Vi har plukket ut de fineste kjolene fra den 88. Oscar-utdelingen i Hollywood!

CHARLIZE THERON

Den Sør-afrikanske skuespillerinnen Charlize Theron strålte i en rød, sexy kjole signert Christian Dior, med åpen rygg og dyp kløft pyntet med et langt smykke. Den korte frisyren kler henne utrolig godt, og kjolevalget kunne ikke vært bedre. Filmen Mad Max gikk av med hele seks priser denne kvelden.

London Fashio Week: Dette må du få med deg!

OLIVIA WILDE

Vinneren! Vakre Olivia Wilde hadde kvelden dypeste utringning, som likevel ikke var vulgær, og strålte som en gudinne i en helhvit kjole fra Valentino. Vi i redaksjonen har kåret henne som en vinner for kveldens best kledde. De romantiske flettene passet perfekt til antrekket, akkurat som det glitrende klavekjede rundt halsen, og den perlebelagte vesken.

Har du sett? Disse 8 vårkjolene ønsker vi oss nå!

JENNIFER LAWRENCE

Jennifer Lawrence møtte opp i gjennomsiktig tyllkjole fra Dior Haute Couture. Vi er ikke særlig fan av tyll, men det er noe veldig elegant over denne kjolen. Den figurnære fasongen, og gjennomsiktige blondene myknet opp den ellers så ganske gotiske kjolen.

Har du sett? Blir dette årets 17.mai-frisyre?

ROONEY MARA

Woow! Denne kjolen var supersexy. Rooney Mara velger som regel helt figurnære kjoler, men hver gang blir vi stående å måpe. Vi digger Rooneys personlige måte å kle seg på, og i denne vitangepregede kjolen fra Givenchy med gjennomsiktige partier, skilte hun seg ut fra mengden. Det må ligget utallige timer med håndarbeid bak denne kjolen. Skjønnhetstips: Pernille Teisbæk deler sine geniale skjønnhetstips!

ALICIA VIKANDER

Den svenske skjønnheten gikk av med sin første Oscar, med en kvinnelige birolle i filmen The Danish Girl, ikledd en lysegul kjole fra Louis Vuitton. Den utsmykkede kjolen er skrikende i fargen, og har et Askepott-preg over seg, men heldigvis passer hennes gylne hud- og hårtonen den lyse pastellfargen.

Sminketips: Dette er redaksjonens sminkefavoritter!

DAISY RIDLEY

Star Wars skuespillerinnen, Daisy Ridley møtte opp i en sofistikert, skimrende kjole fra Chanel. Sammensettingen av det sarte materialet, og de glitrende steinene på kjolen er fantastisk fin. Hun kunne byttet ut skoene til noe mørkere, men ellers står makeupen i stil med det delikate uttrykket på kjolen.

På utkikk etter nye ankelstøvletter: Dette er vårens fineste!

Stylingtips: 3 måter å bruke skjerfet på denne sesongen!