Dårlig hårdag? Her er redningen!

Annette Haga viser hvordan du enkelt kan skjule etterveksten, eller freshe opp håret med en fin, midlertidig pastellfarge!

Annonsørinnhold skrevet av Annette Haga:

Er det en stund siden ditt forrige frisørbesøk? Det skal faktisk ikke så mye til for å freshe opp håret ditt hjemme, enten du synes fargen har blitt blass og kjedelig. eller du ønsker å dekke til en sjenerende ettervekst. Jeg har testet noen produkter som er både enkle å bruke, effektive og rimelige! Les videre for å se produktene jeg sverger til på dårlige hårdager.

Slik skjuler du etterveksten:

Trenden med bayalage og ombre er fortsatt hot, som går ut på en mørkere farge i bunn og en gradvis overgang til lysere tupper. Men om det har gått en stund siden du helfarget/stripet håret sist, er kanskje ikke den kommunegrå etterveksten helt det du tenkte deg... Da er disse produktene helt geniale!

Magic Retouch er en concealer-spray for håret, som gir umiddelbar farge (og som forsvinner i vask). Velg den fargen som er mest lik hårfargen din blant disse fem nyansene, og spray forsiktig over hodebunnen for å dekke over etterveksten.

Sprayen gir håret en mattere tekstur, og jeg synes det blir litt tyngre, men resultatet er verdt det. Denne er perfekt å ha på lur dersom du skal på en fest eller et viktig event, men ikke rekker en frisørtime i forkant. Finnes i fem ulike nyanser! Her kan du se en video av hvordan du påfører produktet.

Har det begynt å titte frem noen grå hår? Da kan du bruke Greyfree, en hårmaskara som er den perfekte nødløsning mellom hver hårfarging. Jeg liker veldig godt at håret ikke blir seigt av å bruke den, samtidig som den dekker grått hår 100%. Den er enkel å påføre og vaskes lett ut med sjampo. Greyfree finnes i hele 9 forskjellige nyanser, som du kan se her!

Pastellfarget hår for 1 dag:

Har du lyst på en forandring som kun varer i én dag? Da kan du bruke en fargespray for håret, som gir umiddelbart resultat.

Colorista 1 Day fra L´Oréal Paris finnes i fem ulike nyanser, som du kan se her. Velg 1 eller flere farger for å skape din helt egen look! Jeg valgte å teste Pastel Pink Hair:

Det jeg liker med denne fargesprayen er at den ikke gir noen følelse av å tynge håret. Du sprayer den i tørt hår - og fargen synes med én gang, så det er lett å oppnå ønsket resultat. Fargen synes på både blondt og brunt hår, og jeg elsker resultatet!

Pastellfarget hår for 1 uke:

Ønsker du en farge som sitter litt lengre i håret? Da kan du velge mellom flere produkter i Colorista-serien til L´Oréal Paris.

Til blondt/lysebrunt hår synes jeg PinkHair og PeachHair er veldig fine, og til litt mørkere farger liker jeg godt TurquoiseHair og BlueHair. Jeg valgte å teste pastellfarget hår i én uke, og slik gikk det:

Jeg husker ikke sist jeg farget håret hjemme, det må ha vært da jeg gikk på ungdomsskolen. Så det var litt spennende, men overraskende enkelt!

Anvendelse:

1. Vask og tørk håret før påføring.

2. Husk å bruke beskyttelseshanskene, og påfører fargen i håret slik som du ønsker (den kan for eksempel kun brukes i tuppene, på utvalgte seksjoner eller over hele håret).

3. La fargen virke i 15 - 20 minutter. Følg bruksanvisning i pakken.

Fargen PinkHair passer til blondt hår, eller deg som har ombre eller lyse striper. Jeg synes resultatet ble veldig fint, og dette kommer jeg garantert til å gjøre flere ganger!

Fargen vaskes gradvis ut, og jeg fikk tilbake min tidligere hårvaske etter kun 2 vask. Hvis håret ditt er veldig porøst kan fargen sitte i lengre, og dersom du ønsker at fargen skal vaskes ut fortere kan du bruke Colorista Fader Shampoo.

Hos Blush.no finner du et stort utvalg av produkter innen hårpleie, farge og styling! Her finner du de mest populære produktene innen utvaskbar farge, som gjør det enkelt og gøy å eksperimentere med ulike farger og nyanser.