De mest trendy frisyrene for vår og sommer

Yey! Lysere tider, og tid for å lysne både sinn og manke. Vår og sommer er tiden for å eksprimentere med nye hårfrisyrer. Les denne saken før du booker frisørtime. Her er frisyrene ekspertene mener gjelder denne våren og sommeren!

Eirik ThorsenFrisør og eier Adam og Eva Grensen

— På flere visninger for sommeren 2018, hos blant annet Moschnio og Tom Ford, ble jentene sendt ned catwalken med korte pixie´s. Dette er jo et bevis på at en trend er i anmarsj. Jeg sier ikke at dette er en trend alle skal kaste seg på, men ingenting er flottere enn kort hår på en kvinne som kler det, og bærer det det med stolthet.

Jannicke Talseth HagenFrisør og medeier av Theresesgate 35

— Mange har blitt modigere når det kommer til å klippe håret, og den skulderkorte lob'en har blitt til bob. Den halvlange bob'en, som ender akkurat nedenfor haka, er definitivt min favoritt for våren! Selv om klippen er minimalistisk, har har frisyren likevel et stort variasjonspotensiale og tilpasningsevne, som gjør at denne korte bob'en kan passe til både tynt eller og tykt hår. Frisyren er vakker, rocka, kul eller classy. Du kan style den med sideskill, midtskill, krøllete, rufsete eller rett. Med enkle styling triks kan i det hele tatt utrykket forandres.

Fikk du med deg denne?De fineste frisyrene for gutta akkurat nå?

Linn Linnea Jøssang HelgelangFrisør/makeup artist, og partner hos Gevir

— Min favoritt denne sesongen må være alle de hårtilbehørene man ser på catwalken, influencere og mannen i gata. De fine perle spennene på visningen til Simone Rocha og spennene på Versace sin sommervisning er også to favoritter. Influencer Janka Polliani ofte har fine enke spenner i håret. Et enkelt sjal kan fint redde en dårlig hår dag og det kler de fleste. Noe så enkelt som fliseklemmer kan gjøre en stor forskjell på en frisyre eksempel er visningen Sally Lapointe. Fra Victoria Beckham sin visning ble det gjort en enkel knute og jeg elsker hvordan håret får være naturlig denne sesongen.

Fikk du med deg denne?9 nyttige tips til hvordan du farger håret hjemme.