De mest trendy frisyrene for vår og sommer

Yey! Lysere tider, og tid for å lysne både sinn og manke. Vår og sommer er tiden for å eksprimentere med nye hårfrisyrer. Les denne saken før du booker frisørtime. Her er frisyrene ekspertene mener gjelder denne våren og sommeren!

21. mars 2018 av Silvany Bricen
Eirik Thorsen 

Frisør og eier Adam og Eva Grensen

— På flere visninger for sommeren 2018, hos blant annet Moschnio og Tom Ford, ble jentene sendt ned catwalken med korte pixie´s. Dette er jo et bevis på at en trend er i anmarsj. Jeg sier ikke at dette er en trend alle skal kaste seg på, men ingenting er flottere enn kort hår på en kvinne som kler det, og bærer det det med stolthet. 

My idol @adwoaaboah @burberry @voguemagazine

A post shared by Cara Delevingne (@caradelevingne) on

@airafn_ in TOM FORD S/S18 Women's Runway Look 24. #TOMFORD #TOMFORDSS18 #NYFW

A post shared by TOM FORD (@tomford) on


Jannicke Talseth Hagen
Frisør og medeier av Theresesgate 35

— Mange har blitt modigere når det kommer til å klippe håret,  og den skulderkorte lob'en har blitt til bob. Den halvlange bob'en, som ender akkurat nedenfor haka, er definitivt min favoritt for våren! Selv om klippen er minimalistisk, har har frisyren likevel et stort variasjonspotensiale og tilpasningsevne, som gjør at denne korte bob'en kan passe til både tynt eller og tykt hår. Frisyren er vakker, rocka, kul eller classy. Du kan style den med sideskill, midtskill, krøllete, rufsete eller rett. Med enkle styling triks kan i det hele tatt utrykket forandres. 

Fikk du med deg denne? De fineste frisyrene for gutta akkurat nå? 

she eats.

A post shared by Aimee Song (@songofstyle) on

#bobhaircut #shortbobhairstyle #shortbobhair

A post shared by A girl short hair.👯 (@sunny__wrp) on

Linn Linnea Jøssang Helgelang
Frisør/makeup artist, og partner hos Gevir

— Min favoritt denne sesongen må være alle de hårtilbehørene man ser på catwalken, influencere og mannen i gata. De fine perle spennene på visningen til Simone Rocha og spennene på Versace sin sommervisning er også to favoritter. Influencer Janka Polliani ofte har fine enke spenner i håret. Et enkelt sjal kan fint redde en dårlig hår dag og det kler de fleste. Noe så enkelt som fliseklemmer kan gjøre en stor forskjell på en frisyre eksempel er visningen Sally Lapointe. Fra Victoria Beckham sin visning ble det gjort en enkel knute og jeg elsker hvordan håret får være naturlig denne sesongen.

Fikk du med deg denne? 9 nyttige tips til hvordan du farger håret hjemme.

Hoping no one mistakes me for the Italian tablecloths

A post shared by JANKA POLLIANI (@polliani) on

#VBSS18

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Seneste

Kanskje du også er interessert i...