© Getty Images

Den nye måten å vaske håret på

Er du klar for en hårrevolusjon? Denne nyheten er både tidsbesparende og gir deg et sunnere hår!

Shampoo, balsam og kanskje en hårkur? Slik lyder de fleste hårpleierutinene, men nå får et nytt merke folk til å tenke annerledes på hårvasken.

Hairstory er navnet på det et nytt hårmerke, der hårvasken strider i mot det alle har lært om rekkefølge og produkter. Det er særlig verdt å merke seg produktet som heter New Wash, som går under en ny kategori som heter rensebalsam. Har du hørt om den? Den skal nemlig brukes isteden for både shampoo og balsam.

New wash inneholder ikke sodium sulfat, noe som gjør at det skummer, og som du finner i de fleste shampooer. Mannen bak Hair Story, Michael Gordon, mener at skummet vi er så vant til tørker ut håret, samt at det skaper et behov for ekstra pleie som overhodet ikke er nødvendig.

Produktet New Wash vasker altså håret rent uten at håret føles tørt, fliser seg og brekker. Første gang du prøver produktet vil du likevel føle at det er noe som ikke stemmer. Håret er nemlig vant til skummet, og vil kanskje føles fett og skittent. Hold ut! Dette vender håret seg til etterhvert.

Produktets popularitet skyldes både at håret blir penere, men også at det er tidsbesparende. Isteden for å bruke to, eller kanskje tre produkter i dusjen, trenger du nå kun å bruke New Wash, som erstatter shampoo, balsam og hårkur.

© New Wash