Hårkur olaplex hair perfector
© Anna Stokland

Denne hårmasken topper bestselgerlistene – og det med god grunn

Før måtte man til frisørsalongen for å for tak i dette produktet, men nå er den endelig tilgjengelig for alle - og dette fremgår tydelig i salgstallene.

Det finnes (heldigvis) mange gode skjønnhetsprodukter på markedet og forbrukerne har et hav av alternativer å velge mellom. Med det store antallet merker og produkter blir konkurransen knallhard på skjønnhetsmarkedet og et produkt skal dermed være helt spesielt for å bli så populær at den ender opp på bestselgerlisten.

Derfor er det litt av et underverk at dette engang nesten ukjente hårmerket i løpet av noen få år har fått en så høy plassering på bestselgerlisten på samtlige utenlandske nettbutikker.

Frisørenes favoritt

Merket Olaplex har i løpet av de seneste par årene fått en solid fanskare. Det startet som et frisørsalongmerke, som kun kunne fåes i forbindelse med profesjonelle behandlinger. Herfra begynte anbefalingene å sive ut, da flere og flere opplevde hvilken effekt kuren hadde på håret deres. Olaplex har nemlig en god effekt på ødelagt hår da produktene er laget for å gjenoppbygge hårets nedbrutte svovelbindinger i hvert hårstrå, ved hjelp av den patenterende molekyl-ingrediensen Bis-aminopropyl diglycol dimaleate.

Olaplex startet derfor å bli kjent som frisørenes profesjonelle hårkur som kunne redde et kjemisk farget hår og fikk snart kjente tilhengere verden over som Gwyneth Paltrow, Kim Kardashian og Jennifer Lopez. Opprinnelig kunne produktet kun prøves i salongene, men nå har Olaplex utvidet sortimentet slik at man også kan kjøpe produkter til hjemmebruk. Blant disse finnes en hårkur som nå er en bestseller på flere utenlandske hjemmesider.

Produktet Hair Perfector no. 3 har ifølge Whowhatwear vært blant topp fem på listen over bestselgende produkter på store nettbutikker som Asos.com, Cultbeauty.co.uk, Feelunique.com og Beautybay.com.

Grunnen til at hårkuren er så etterspurt er at den i likhet med Olaplex' andre produkter gjenoppretter det skadde hår ved å forbinde hårets svovelbindinger - slik du igjen kan få mykt og glansfullt hår. Denne hårkuren er derfor ideell til deg med veldig tørt eller kjemisk skadet hår, men den kan også brukes dersom håret ditt mangler styrke og fukt.

Slik brukes den

  • Fordel den i tørt hår
  • La den sitte i ti minutter
  • Skyll den ut og vask deretter håret som normalt