Page og frisure
© Zara

Dette er 2022's mest etterspurte frisyre

Selv Beyoncé har nylig latt sine lange lokker falle til fordel for frisyren som ser ut til å bli vårens største hit.

Vi har allerede skrevet om hårfargen som ser ut til å bli 2022's mest populære, men også én frisyre skiller seg ut. Den er nok ikke for alle men dersom du tør å kaste deg ut i det er den et virkelig kult valg.

Bob med pannelugg ...

… er frisyren, som ser ut til å bli veldig populær denne våren og sommeren. Frisyren er en bob som slutter omkring kjeven og som er akkompagnert av en tung pannelugg. Vi så allerede frisyren på flere modeller under Copenhagen Fashion Week, blant annet amerikanske Erin Wasson som gikk på catwalken for Saks Potts.

Nylig har Beyoncé droppet sitt lange, bølgete hår til fordel for en kort bob med pannelugg i en ny reklame for sitt eget merke Ivy Park. Hvorvidt Beyoncé faktisk har klippet seg eller bare tatt en parykk på er usikkert, men uansett vitner hennes frisyrevalg om at boben med pannelugg er etterspurt akkurat nå.

Erin Wasson på catwalken for Saks Potts under Copenhagen Fashion Week.

© Copenhagen fashion Week

For noen kan tanken om denne frisyren virke litt overveldende da det kan virke som et look som er vanskelig å style. Men det er ikke tilfellet, da frisyren kan lages med forskjellige skiller og dermed få et varierende uttrykk, alt ettersom du velger midt- eller sideskill. Samtidig er lengden såpass lang at du kan sette håret opp når du vil ha det vekk fra ansiktet, og panneluggen kan jo også deles på midten. Frisyren er dessuten pen til både glatt, bølgete eller krøllete hår og vil, alt etter håret sin tekstur, ha forskjellige uttrykk og stylingmuligheter, noe som gjør boben til en veldig allsidig klipp.

Vil du have litt inspirasjon til den flotte frisyren har vi samlet noen forslag som du kan ta med til din neste frisørtime.