I vinter skal du pynte håret ditt med hårspenner og sløyfebånd
© Anna Stokland / Marchesa AW17

Dette er vinterens mest populære frisyre

Vi har snakket med stjernefrisør om hvilke frisyrer som vil regjere i 2018, og hvordan du kan skape vinterens mest populære frisyre!

Den spanske hårstylisten Antonio Corral Calero har jobbet for luksuriøse motehus som Dior og Saint Laurent - og er utnevnt som ekspertstylist og ambassadør for Moroccanoil.

Vi har snakket med stjernefrisøren om sesongens største tendenser, og hvordan du gjenskaper catwalk-looken hjemme hos deg selv.

Psst... Her er de viktigste hårtrendene for 2023!

Hva er sesongens største hårtrend?

– Den hotteste trenden i vinter er uten tvil hårtilbehøret. Heldigvis er dette en look som er enkel å gjenskape. Velg et hvilket som helst hårsmykke eller bånd, og sett det fast med noen hårnåler. Hvis du vil forsikre deg om at både håret og tilbehøret sitter som det skal hele dagen, bør du ha i litt hårvoks, som Moroccanoils Texture Clay, og fordele den i håret før du setter i tilbehøret. Dette gir håret mer tekstur, og hårnålene mer motstand slik at de ikke glir ut av håret.

Sjekk ut disse festfine frisyrene til halvlangt hår!

Temperley London: hårfrisyre med hårbånd

På visningen til Temperley London hadde de pyntet håret med tynne velourbånd.

© Anna Stokland / Temperley London AW17
Marchesa AW17

Både blomster og store sløyfer var en del av frisyrene ved Marchesas AW17-show, og looken kan du enkelt gjenskape selv.

© Anna Stokland / Marchesa AW17

Hvilke frisyrer kommer vi til å se mer av i 2018?

– Kortere lengder, helt korte pixie cuts, lange pager og frisyrer inspirert av 80-tallet med mange etasjer. I tillegg kommer vi også til å se mange androgyne frisyrer, fordi dagens kvinner ikke er redde for å være maskuline og uttrykksfulle, avslutter Antonio.