Dette krølletrikset er helt genialt!

Denne krølltangen suger inn håret - og gir deg perfekte festkrøller på 1-2-3. Skjønnhetsblogger Emilie Tømmerberg viser hvordan!

Costumes skjønnhetsblogger Emilie Tømmerberg er glad i å style håret sitt og elsker en klassisk blow dry. Samtidig er hun opptatt av å bruke stylingverktøy som er skånsomme mot håret, slik at det ikke slites for mye.

  • Jeg er ikke ute etter å droppe hårstylingen, men den kan alltid forbedres. Jeg merker en stor forskjell hvis jeg bruker riktige produkter og stylingverktøy!

BaByliss sin nye serie, Digital Sensor, inneholder stylingverktøy som er både smartere og mer skånsomme å bruke for håret.

Bare sjekk videoen under, der Emilie viser hvordan du enkelt kan oppnå de perfekte festkrøllene!

En god hårføner er noe av det viktigste når det kommer til Emilie sine hårrutiner. Men visste du at hårføneren kan være noe av det mest skadelige vi utsetter håret for? Bruker du en gammel hårføner så tar det mye lengre tid og kan overopphete håret.

Med nyere hårfønere som BaByliss sin Digital Sensor blir håret raskere tørt, på en skånsom måte - med jonisk teknologi som eliminerer statisk elektrisitet.

Slik føner du håret som Emilie:

  • Jeg føner det halvveis tørt og så lar jeg tuppene lufttørke eller så føner det helt tørt med en rundbørste. Den sistnevnte gir helt klart en finere resultat med mer glans til håret.

Temperaturen på hårføneren til BaByliss sin Digital Sensor går aldri over 70 C og hårføneren er veldig stille sammenlignet med mange andre hårfønere jeg har hatt gjennom tidene. Jeg synes håret blir glansfult og mindre frizzy med denne hårføneren. Håret ser rett og slett mye sunnere ut!

Du finner den nye Digital Sensor-serien til BaByliss med skånsomme og effektive stylingverktøy her!