Fett hår? Her er det mindre skadelige alternativet til tørrsjampo
© Anna Stokland / Philosophy SS17

Dette produktet kan du bytte ut med tørrsjampoen

Vi gir deg et bedre og skånsommere alternativ til den populære tørrsjampoen, som gir det samme effektive resultatet - helt uten å skade hodebunnen!

Da tørrsjampoen ble introdusert for verden, ble det plutselig langt færre dårlige hårdager. Kvinner verden over slapp å vaske håret hver eneste dag, og var helt frelst over det geniale hårpulveret på boks.

Men den negative siden ved det er at tørrsjampoen kan være skadelig for hodebunnen. Spesielt hvis du ikke får renset håret ordentlig mellom hver bruk, noe som kan føre til en tørr hodebunn som klør. Det gir heller ikke hårrøttene spesielt gode betingelser for å gro, noe som i verste fall kan føre til tynnere hår.

Derfor handler det om nøysomhet ved bruken av tørrsjampo, og kanskje av og til vurdere alternativer til det effektive, men røffe produktet. Her kommer det japanske skjønnhetsmerket Mirai Clinical inn i bildet.

Trenger du inspirasjon til din neste frisyre? Få looken fra visningene på Copenhagen Fashion Week

Mirai Clinical har lansert noen bomullskluter som inneholder ekstrakt fra sharonfrukt. Sharonfrukt er kjent for sitt høye innhold av antioksidanter, og er derfor en svært populær frukt blant japanske geishaer - som gjennom tiår har brukt frukten til forskjellige skjønnhetsritualer.

Nå har bruken av sharonfrukt igjen blitt populært, takket være bomullsklutene fra Mirai Clinicals. Deodorizing hair brush liners hjelper mot fett hår med samme effekt som en tørrsjampo.

Alt du skal gjøre er å legge kluten over hårbørsten din, presse børstehårene gjennom stoffet slik at den sitter fast på børsten, og deretter gre gjennom håret som normalt. Kluten fjerner både olje, skitt og produktrester, og vil som en bonus gjøre det enklere å holde hårbørsten ren.

Se hvordan klutene virker i videoen nedenfor, og tenk på om du ikke skal vurdere å gi tørrsjampoen en pause. Klutene kan blant annet kjøpes på Amazon.com for 85 kr (30 stk).

Redd for å klippe deg? Slik klipper du tuppene uten å få kortere hår!