Hårlooks du kan droppe i 2017: dip-dye og ombre
© Anna Stokland

Disse hårtrendene skal du droppe i 2017

Vil du henge med på årets største tendenser innen hårmote? Da bør du ta en titt her!

Når det gjelder hår, skifter tendensene omtrent like ofte som moten, og selv om sunt og velpleid hår alltid er ettertraktet, varierer både farge og lengde fra sesong til sesong.

Du velger selvsagt selv om du ønsker å følge hårtrender slavisk eller ikke, men om du ønsker å henge med på tendensene for 2017, er det fire frisyrer du med fordel kan vinkel farvel til.

Har du sett? Dette er årets IT-frisyrer!

Ombre

Det tofargede håret som gradvis går fra lyst til mørkt eller omvendt har lenge vært på vei ut. I 2017 spås et endelig farvel til den tonede tendensen.

Dip dye

Fargede tupper som ser ut som de er dyppet i maling, har blitt sett på både sosiale medier og i det virkelige liv.

Nå vinker vi farvel til den fargerike trenden. Om du ønsker å gjøre noe vågalt og annerledes med håret ditt, bør du heller gå for en helfarget look i en sommerlig nyanse.

Selvlysende hår

Marc Jacobs hadde modeller med neonfarget og selvlysende hår på catwalken i fjor, og tendensen ble derfor spådd å bli en stor trend for 2016. Men på samme måte som «dip dye» og «ombre»-hår er på vei ut, tror vi også at det selvlysende håret ikke vil overleve i 2017.

Perfekte krøller

I år skal du droppe de velfriserte bølgene i håret - for nå skal nemlig krøllene være viltre og naturlige. Du kan også velge å skape krøller med høyt, puddelkrøllet 80-tallshår, da tiåret for øyeblikket dominerer 2017.

Inspirasjon: Slik lager du vårens fineste frisyrer

En av årets store hårtrender: viltre 80-tallskrøller.

Tenk viltre krøller fremfor perfekt stylede bølger, hvis du vil være med på årets store hårtrender.

© Anna Stokland / Unique SS17