Ekspert-trikset som får silkebåndet til å sitte

Glatte silkebånd sitter på plass hele dagen med dette smarte trikset

Du har sikkert sett det. Blandt de mest trendy frisyrene denne våren og sommerendukker tilbehør til håret opp som en stor favoritt hos de moteinteresserte! Gucci, Miu Miu og Altuzarra var noen av merkene som ledet den vakre trenden. Svettebånd, schrunchien og hårspenner var å se på visningene for vår og høstmoten 2018og hevet et fint antrekk. Men selv om det feminine silkebåndet kanskje blir sommerens vakreste tilbehør, er det ikke alltid like lett å få det til å sitte hele dagen.

Så hvordan skal du få hårbåndet til å sitte? Costume traff en av verdens ledende hårstylister og global ambassadør for Moroccan Oil, Antiono Corral Calero som gjorde håret til visningene til Temperley der de nydelige hårbåndene ble brukt.

Her er Antonios tre tips på hvordan få å mestre den elegante retro looken.

— Det finnes mye man kan gjøre for å få hårbåndet til å sitte, men det aller viktigste er å feste en spenne i nakken. Men spray også hårbåndet med litt hårspray på innsiden så du skaper litt "lim" og slikebåndet fester seg. Husk å holde sprayen 20-30 cm unna, så du ikke ødelegger silkebåndet.

Tre spennen under hårbåndet i nakken. La spennen peker oppover gjennom håret. Snu deretter spennen nedover så den kommer i spenn, og tre den på nytt igjennom håret så den fester seg.

Fikk du med deg denne saken? Oslos beste frisørsalonger der motefolket går

Hårspenner og hårspray er trikset for å få glatte hårbånd til å feste seg.

— Et annet triks er å bruke materialer med mer tråhet enn slike. Bruk for eksempel bomullsbånd, som fester seg bedre til håret.

— Det siste trikset jeg har sett jenter bruker, er å bruke dobbelsidig teip som man bruker på innsiden av en dyp utringet bluse eller kjole, avslutter den karismatiske frisøren som daglig jobber tett på verdens supermodeller.

Festival tid er høytid for bandanas Noe supermodellen Jasmine Tookes, Romee Strijd og Taylor Hill beviste i fjor på musikkfestilvalen Coachella.

Temperley brukte silkebånd, men også bomullsbandanas som vist her på sommervisningen for 2018.

Fikk du med deg hvordan du unngår å missfarge håret hjemme? Eller vet du hvilke frisyrer som er mest populære hos gutta for øyeblikket?