Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

The Arch Lumene © The Arch

Lumene har opp til 99 prosent naturlige ingredienser i sine produkter, og er lidenskapelig opptatt av hvordan de lager produktene sine. Derfor har de valgt å bruke mest mulig ville og håndplukkede planter og bær slik som multer, tyttebær, bjørkesaft og blomster i tillegg til rent, arktisk kildevann. Produktene er utviklet og produsert i Finland.

Endelig lanseres Lumene i Norge!

Bærekraftige, nordiske skjønnhetsprodukter med ville ingredienser fra nordisk natur

Finske Lumene er et naturlig skjønnhetsmerke med nordiske røtter som også er anerkjent internasjonalt. Med en visjon om å bringe bærekraftige, nordiske skjønnhetsprodukter med ville ingredienser fra nordisk natur til deg som ønsker hudpleie som gjør jobben, men som også er naturlig.

Nå finner du Lumene i alle VITA-butikker og på VITA.no i tillegg til i utvalgte H&M-butikker (kun makeupen).

Bilde-1

Utvalget er enormt, og her finner du noe for enhver smak, men vi har plukket ut våre 5 favoritter:

Bilde-2
1 / 5

Glow Boost Essence

Et superkonsentrert, naturlig mirakelserum som er perfekt når huden føles grå og gusten eller bare trenger litt ekstra glød. Arktisk kildevann naturlig renset med hudvennlig pH gjør huden supermyk, mens ekstrakt fra nordiske multer gir glød, plumper og jevner ut huden. Nordic-C-kompleks booster hudens egen glød, mens hyaluronsyre erstatter fuktighetstap.

Slik gjør du: Bruk pipetten og drypp 3-4 dråper i hånden. Klapp forsiktig inn på renset ansikt og hals. Unngå øyeområdet. Brukes morgen og/eller kveld.

Miks et par dråper av Glow Boost Essence med din favoritt Lumene-foundation for en frisk glød!

Ordinærpris kr 299 – kjøp den HER til 20% rabatt

Bilde-3
2 / 5

Moisturizing Prebiotic Oil-Cocktail

Denne næringsrike tofase oljecocktailen gir fukt i 24 timer, og er perfekt for tørr og dehydrert hud. Ikke minst på reise for å tilføre huden fukt før, under og etter flyturer - når vi en gang kan reise igjen da. Inneholder arktisk kildevann, økologisk nordisk bjørkesevje som er rike på mineraler og aminosyrer, nordisk hvete-xylitol som med sine prebiotiske ingredienser er med på å stabilisere hudens bakterieflora ved å fremme veksten av bakterier som fremmer hudens velvære, samt blåbærfrøolje, kråbærekstrakt, vitamin E og vitamin B5.

Slik gjør du: Rist flasken godt. Pump 1-2 ganger i håndflaten, og masser forsiktig inn på ansikt og hals. Unngå øyeområdet. Brukes morgen og/eller kveld før dag- eller nattkrem.

Ordinærpris kr 299 – kjøp den HER til 20% rabatt

Bilde-4
3 / 5

Hydration Rescue 24H Replenishing Balm

En digg dagkrem med rik og supermyk tekstur som beskytter og holder på fuktigheten. Inneholder arktisk kildevann, bjørkesevje og planteoljer som gir næring og intens fuktighet til normal til tørr hud som er dehydrert.

Slik gjør du: Påfør en liten mengde krem på ansikt og hals, masser inn med sirkulære bevegelser. Brukes om dagen.

Prøv den som maske for en rik, fuktighetsgivende behandling! Påfør et tykt lag. La virke 10-15 minutter eller lenger etter behov. Tørk av overflødig produkt.

Ordinærpris kr 199 – kjøp den HER til 20% rabatt

Bilde-5
4 / 5

Calming Hemp Cocktail

En lett tofaset oljecocktail med økologisk, nordisk hampolje som har en lindrende effekt og mjødurt som har en balanserende effekt. Virker beroligende på stresset og rød hud, forbedrer hudstrukturen og reduserer overflødig olje. Passer spesielt godt for fet og kombinert hud, samt hud som lett får urenheter.

Slik gjør du: Rist flasken godt før bruk. Klapp 1-2 pump forsiktig inn på renset ansikt og hals. Unngå øyeområdet. Brukes morgen og/eller kveld.

Ordinærpris kr 299 – kjøp den HER til 20% rabatt

Bilde-6
5 / 5

Instant Glow Beauty Serum

Et superlett, vannbasert serum som gir en naturlig your skin but better-look med naturlig glød og uten en veldig dekkende finish. Inneholder blant annet perlemorpigmenter og kommer i tre nyanser: Light, Medium og Dark.

Slik gjør du: Rist flasken godt. Fordel 3-4 dråper jevnt utover ansiktet ved hjelp av fingrene, en makeup-børste eller en svamp. Også denne kan bygges opp for bedre dekkevne.

For ekstra glød, miks med én dråpe Instant Illuminizer.

Ordinærpris kr 365 – kjøp den HER til 20% rabatt

Nå finner du Lumene i alle VITA-butikker og på VITA.no i tillegg til i utvalgte H&M-butikker (kun makeupen).

Mer om Hår? Motta Costumes nyhetsbrev