Muf10: Shu Uemura stod for et rått 90-tallsuttrykk. Lær hvordan de stylet modellene her

Få looken: Slik får du håret fra Muf10

Muf10 er kjent for sine kule bomberjakker. På Copenhagen Fashionweek kjørte de et rått uttrykk på hår og sminke, og Shu Uemura stod for stylingen. Lær å kopiere håret her

Frisørene som stod for stylingen under årets visning var fra Shu Uemura, og hvilke produkter de brukte kan du lese om nedenfor. Lær hvordan du kan lage den edgy frisyren selv!

Slik lager du vårens fineste frisyrer

Stramt hår med rufsete knoll: få looken fra MUF10

Designeren bak MUF10, Reza Etamadi, ønsket at modellenes hår skulle avspeile 90-tallslooken som gikk igjen i høstens kolleksjon, kombinert med en moderne streetstyle-twist. Resultatet ble en polert, stram frisyre med håret samlet i en rufsete knoll bak.

Ansvarlig frisør under visningen, Sidsel Marie Bøg, forteller at looken er relativt enkel å lage selv, så lenge du har en rettetang, gode produkter og noen hårnåler:

«For å få den helt stramme, glatte looken bakover, er det viktig å rette ut håret med et varmebeskyttende produkt som gir tekstur, og deretter gre det stramt bakover med en fintagget kam. Bruk rikelig med hårspray for å dempe småhår, feste frisyren og gi glans til håret. Samle håret rett under kronen med en god hårstrikk.»

«De modellene med kort hår fikk stramme, bakovergredde frisyrer, mens de med litt lengde på håret fikk en tilfeldig, rusete knoll bak. Det er viktig å tilføre et produkt som gjør håret tørt og gir tekstur, vi brukte Shu Uemuras Liquid Fabric som er et glimrende produkt. Deretter rufser man til håret og fester det i en tilfeldig knoll ved hjelp av hårnåler. Avslutt med rikelig med hårspray.»