© Anniken Jørgensen

Få sommerens hotteste beach-look

Elsker du den avslappede bohem-looken? Her er noen hår - og antrekkstips for å oppnå sommerens freshe strandstil.

Uanstrengt skjønnhet må være noe av det beste med sommeren. Allikevel krever det å se fresh ut "uten anstrengelse", nøye utvalgte produkter.

I samarbeid med Garnier Nutrisse Truly Blond presenterer vi derfor noen triks for å få til denne freshe sommerlooken på enklest mulig måte.

Stylista-blogger Anniken Jørgensen viser deg i tillegg sine favorittplagg for å oppnå den ultimate, bohemske strandfølelsen. Prikken over i-en til denne looken er selvfølgelig blondt hår og saltvannsspray.

Hvis du tenker på surfe-babes og Baywatch-damer - hvilken hårfarge ser du for deg? Det er selvfølgelig et retorisk spørsmål, for det ikoniske bildet på den riktige beach-looken er selvfølgelig solbleket hår. Stort, blondt og bølget hår er en klassiker som aldri går av moten.

For å oppnå denne fargen uten å gå til frisøren, kan du bruke Garnier Nutrisse Truly Blond - 111+ Ultra Light Silver Blond. Denne hjemmefargingen er superenkel å bruke, selv om du kanskje ikke er så dreven. Sett av en time til de følgende trinnene, og du vil ha beachblondt hår på null komma niks.

PS: Før du begir deg ut på fargingen, er det lurt å kjøre en allergitest først. Påfør litt av fargen på huden (for eksempel bak øret) og vent i 48 timer. Ingen allergisk reaksjon? Da er du klar for farging.

1. Ta på deg hansker, og bland fargen i påføringsflasken (følger med) - rist flasken godt.

2. Fordel fargen jevnt fra rot til spiss. La fargen sitte på i ca. 20-30 minutter.

3. Skyll håret helt til vannet er klart.

4. Påfør deretter etterbehandlingen for ekstra glans.

5. Tørk håret med en hårføner og vent på resultatet...

Og så enkelt var det å få lekkert beach-blondt hår.