Farget hår? Dette redder fargen fra å falme!

Unngå unøvendige frisørbesøk. Med disse produktene sørger du for at fargen holder seg flott lengre

Emma Stone © Getty Images
1 / 5

Emma Stone er en dame som typisk kan gå fra skinnende røde lokker den ene dagen - til superglamorøs blondine den neste. Men ikke alle har har hverken tid eller råd til å friske opp hårfargen like ofte som stjernene, og da gjelder det å kunne alle fargetriks i boka for å unngå falmende manke.

Trikset er riktige produkter, og med disse forslagene er du sikret at fargen holder seg skinnende frem til neste frisørbesøk.

Uinspirert? Denne frisyren fungerer hele året!

Unngå at hårfargen falmer med disse produktene
2 / 5

1. Leave-in

Leave-in-balsam er alltid en god idé dersom håret er farget og trenger litt ekstra pleie. Denne varianten skal i tillegg sørge for at håret ikke falmer. Den inneholder nemlig UV-beskyttelse, da det nemlig er solstrålene som er hårfargens største trussel.

Bamboo UV+ Vibrant Color fade-proof, 191 kr

Unngå at hårfargen falmer med disse produktene
3 / 5

2. Alt starter i dusjen

Nest etter UV-beskyttelse, kommer gode produkter i dusjen. Disse to sørger for at fargen holder seg i opptil 40 vask, takket være oljer og en haug med gode næringsstoffer.

S-factor True Lasting color tweens fra Tigi, 202 kr

Slik kan du forvandle ansiktet ditt med kaffe!

Unngå at hårfargen falmer med disse produktene
4 / 5

3. Ukentlig kur

Olaplex er først og fremst kjent for sine skånsomme salongbehandlinger basert på olje. Denne kuren skal brukes én gang i uka, og gir all den pleie og næring som et fargebehandlet hår behøver.

Unngå at hårfargen falmer med disse produktene
5 / 5

4. Det er lov å jukse

Frisørbesøk, ukentlig kuring og bekyttelse fra solen - ukene går og håret må ofte finne seg i å bli nedprioritert. Heldigvis finnes det smarte produkter som denne hårconcealeren, som på magisk vis dekker over både ettervekst og uvelkomne grå hår. Finnes i flere fargervarianter.

Magic Retouch instant root concealer spray fra L´Oreal Paris, 129 kr

Dårlig tid? 3 enkle hverdagsfrisyrer til høsten

Mer om Hår? Motta Costumes nyhetsbrev