Festfin i en fei

Er du klar for julebordsesongen? En fresh frisyre løfter humøret til nye høyder. Batiste tørrsjampo og Tangle Teezer-hårbørste presenterer et knippe trendy varianter som du enkelt kan få til før festen!

Visste du at proffene sverger til tørrshampoo for den aller beste teksturen for oppsett og styling? Og at verktøyene du bruker er halve jobben?

Når stjerner og kjendiser skal preppes for den røde løperen eller fotoshoots skal de ikke komme med nyvasket hår. Den glatte teksturen gjør nemlig oppsett mer tidkrevende og gir mindre hold, og produkter må til for å gjøre jobben. Derfor er tørrsjampo – som gir liv og letter uvasket hår, de profesjonelles hemmelige verktøy for de beste naturlige frisyrene og spektakulære looks, uansett anledning.

Og fest eller ei – tørrsjampo kan også redde dagen når du ikke vil vaske håret om morgenen (hår skal helst få hvile en dag eller to mellom hver vask) – eller når det er nyvasket og trenger litt fylde eller tekstur. Den er perfekt for oppfrisking av krøller, eller som volumprodukt i seg selv – og en livredder etter trening eller når du vil fjerne spor etter tredagers-håret. Du vil se fresh og nydusjet ut på én-to-tre!

Et annet produkt som hjelper håret med å se best mulig ut er de unike Tangle Teezer-børstene. Da de først ble lansert for over 10 år siden vant de priser og vekket oppsikt over hele verden for den tilsynelatende enkle, men geniale utformingen. Den fantastiske hårbørsten skader ikke håret, kan brukes i både vått og tørt hår, løsner effektiv floker og gjør håret naturlig glatt for et silkemykt resultat.

Tangle Teezer kommer nå i mange ulike varianter, laget for å børste, fjerne floker, gi volum og ikke minst frisere håret. Finn din favoritt – og la den unike teknologien hjelpe deg med hårstylingen hver dag!

Jul betyr festtid – gjør deg klar alt den måtte bringe med et ekstra fokus på håret. Slik lager du enkle, men flotte frisyre for alle anledninger denne sesongen.

1. Making Waves

 • Start med å rette ut håret – og sett teksturen med tørrsjampoen du liker best. Når du påfører Batiste tørrsjampo er det viktig at du rister flasken godt før bruk, og holder den på ca. 30 cm avstand fra håret. Spray produktet i seksjoner – inn mot røttene. Før du begynner å style bør du vente i 30 sekunder, til sjampoen har satt seg. Da masserer du produktet godt inn for å aktivere tørrsjampoen, slik at den trekker ut alt av overflødig fett. Når den har fått virke børster du gjennom håret for å fjerne eventuelle produktrester. Og voilá – nå kan du style et ekstra voluminøst, bedre teksturert hår for, med frisyrer som holder lengre!
 • Neste steg er å skape det uttrykket du selv vil ha; vi elsker naturlig spill og myke bølger til denne looken. Bruk gjerne rettetangen eller en krølltang for å skape liv og bevegelse i ulike deler av håret. Prøv deg frem med ulike teknikker – hele poenget er at det skal se naturlig og litt tilfeldig, men stylet ut.
 • Til slutt tvinner du det fremste partiet av håret bak i enkle spenner. Et profftips er å spraye spennene med litt tørrsjampo for ekstra hold. La noen seksjoner av håret falle foran festet for en ekstra naturlig look.

Du kan også etterlate en bølget lugg som kan falle på hver side av ansiktet, ramme inn pannen og fremheve øynene.

Perfekt til en utekveld med jentene, julebord med jobben eller bare når du vil være litt ekstra fin denne partysesongen!

2. Festfin og fresh

Denne frisyren er perfekt for deg som allerede har mye tekstur i håret, men vil friske opp krøller eller fall for den pyntede, men naturlige looken:

 • Start med å vaske håret med dine favorittprodukter.

 • Deretter preparerer du håret med Tangle Teezer-børsten; Velg Wet Detangler om du jobber med vått hår, eller den originale Compact Styler hvis håret er tørket - begge løsner alle floker og gir glans og definisjon. Børstene er ideelle for alle hårtyper, for å temme flagrende hår og med sine bøyelige tolagstenner glir den gjennom håret uten å trekke. Bruk den unike børsten for å separere seksjoner og gi volum og løft fra innerst ved røttene.

 • Perfekte krøller stråler med produktet Hello Curls fra Noughty: En herlig primerspray som både definerer og markerer krøllene naturlig – helt fri for skadelige ingredienser. De naturlige næringsstoffene i shea butter og havtang tilfører masse fuktighet, og gir krøllene et skikkelig løft.
 • Neste steg er å føne håret; hold gjerne håret litt i aktivitet, klem og beveg litt på det mens du føner – da vil du få et naturlig, luftig resultat.
 • Til slutt kan du sette opp litt av håret bak øret for å få en mer klassisk look som passer perfekt til julens selskap, middager eller rett og slett til en fantastisk nyttårsaften!

3. Romantiske fletter

 • For neste, mer pyntede oppsett kan du beholde krøllene fra forrige look.

 • Deretter sprayer du litt Batiste™ tørrsjampo over hele lengdene, slik at du får mer tekstur og hold til frisyren.

 • Del håret foran i passe seksjoner og flett begge sidene av håret bakover. Sett de sammen i en liten strikk bak, men la resten av håret bølge fritt.
 • Hvis du vil ha en enda mer polert look, fin til julaften for eksempel, kan du enkelt sette resten av håret i en løs strikk.

 • Topp frisyren med røde lepper og delikate øredobber – og du er klar for julen!

Vi håper du ble inspirert til å leke deg med frisyrer og ønsker deg mange gode hårdager i julen. Produktene brukt i artikkelen finner du blant andre hos H&M, Lindex, Vita, Lyko, Kicks, samt online.