Hårfarger
© Elizabeth Olsen_Instagram, Kathrine Moore Instagram, FrøderMusic

Frisørene tipser: Denne hårfargen er hot i høst

Se hvilke hårfarge ekspertene mener er den fineste denne sesongen!

Med fin frisyre kan hva som helst skje! Det fineste antrekket blir ikke like fint om hårfrisyren ikke stemmer. Costume har snakket med tre av hovedstadens mest ettertraktede frisører for å høre hvilken hårfarge de mener er den fineste denne høsten. La deg inspirere og book time om du trenger en forandring, og håret kjenner sin besøkstid.

© Olivia Palermo_Instagram, Elizabeth Olsen_Instagram Foto av Jannicke Talseth: Sara Angelica Spiilling

Jannicke Talseth Hagen, frisør og eier av frisørsalongen Theresegaten 35.

– Balayage er en fransk stripeteknikk der man tegner fargen på håret med frihånd. Resultatet blir mykt og uanstrengt, og det er en fin måte å beholde sommerstripene i håret hele året. Det er jo naturlig hårfargetone som gjelder i år. Resultatet blir et fresht inntrykk, og gjør at den naturlige looken ikke blir kjedelig!

Cara Delevigne, Olivia Palermo, Elisabet Olsen og Chrissy Teigen har alle benyttet seg av denne teknikken.

Les også 3 sminketrender Costume tror kommer til å bli utrendy!

© Kathrine Moore_Instagram

Eirik Thorsen, frisør og eier av Adam & Eva Grensen

– Jeg digger både klippen og fargen til den amerikanske modellen Kathrine Moore. Skal en klippe seg kort, og tør å skille seg ut fra mengden er dette absolutt en look å gå for. Baby-bob med baby-bangs! Kathrine hadde sitt store gjennombrudd som modell i vinter, da hun åpnet visningen til Alexander Wang fw16 og hadde fått klipt av det lange blonde håret og fått en kort bobb i kobberfarge. Personlig foretrekker jeg den duse blonde fargen med dypere bunn, som hun har nå, foran kobberfargen hun fikk da.

Dette er høstens trendfrisyrer!

© Frøder Music

Lars Eriksen Eitran / Sr. Art Director v/Adam og Eva Steen&Strøm

– Med sin unike hårfarge og braksuksess som artist, er Frøder i aller høyeste grad en norsk it-jente! De egenkomponerte tekstene kombinert med et musikalsk talent av internasjonal karakter gjør Frøder til en meget sterk ung artist verdt å merke seg! Hårfargen hennes er helt klart høstens kuleste!

Les flere hårsaker HER!

Meld deg på vårt nyhetsbrev og bli den første til å motta de ferskeste saken om mote, skjønnhet, sunnhet og trening!