Frisyretips: Sommerens fineste hestehaler
© Wenn.com

Frisyretips: Sommerens fineste hestehaler

Midtskill, sideskill, høy, lav, stram eller rotete. Hestehalen trenger ikke være kjedelig - vi gir deg her 11 tips som gjør hestehalen ekstra fin!

Hestehalen er antakelig den første frisyren du lærte deg å lage, og den frisyren du tyr til når tiden er knapp.

Ofte ender hestehalen opp med et litt kjedelig uttrykk, men heldigvis finnes det mange variasjoner som gjør frisyren mer spennende. I tillegg er det enkelt!

Her finner du 11 ulike forslag til en oppdatering av hestehalen.

Stram, elegant hestehale
© Wenn.com

1. Stram

En stram hestehale er en perfekt løsning for festivalen, når været er varmt og håret kanskje ikke har sett snurten av sjampo på et par dager.

Eventuelt kan du la en hårtust utebli når du fester halen, og deretter snurre den rundt strikken og feste med en hårnål. Avslutt med masse hårspray. På denne måten får du en hakket mer elegant look som fungerer til de fleste anledninger.

Nicole Kidman
© Wenn.com

2. Sløyfe

Vil du gi hestehalen en feminin touch, kan du med fordel prøve deg på en sløyfe i håret - hvilket forøvrig er supertrendy akkurat nå.

Hestehale som rammer inn ansiktet
© Wenn.com

3. Ramme inn ansiktet

Du må gjerne bruke håret ditt til å skape en ramme til ansiktet. La det henge et par løse tuster på hver side, og bruk en krølltang for å lage noen lette bølger.

Katie Holmes
© Wenn.com

4. Lav hestehale på den ene siden

Den lave hestehalen på den ene siden har lenge ligget lavt på oppmerksomhetsskalaen - noe som er synd. Gjør som Katie Holmes, og del hestehalen i en overdreven sideskill.

Dette er den nye yogaformen alle snakker om!

Retro hestehale
© Wenn.com

5. En retro look

For å skape denne looken, bør du bruke en rundbørste mens du føner håret. Lag deretter en hestehale med alt håret bortsett fra en liten seksjon på undersiden - den skal nemlig brukes til å vikle rundt selve halen. Fest frisyren med en gjennomsiktig hårstrikk, og avslutt med hårspray.

Hestehale med volum i front
© Wenn.com

6. Høyt hår

Har du lugg, kan du med fordel prøve denne 50-talls-inspirerte hestehalen. Gre luggen tilbake, og sett den fast med et par hårnåler. Lag deretter en høy hestehale, og krøll tuppene.

Blake Lively
© Wenn.com

7. Bobler

Hestehalens versjon av fletten, som ikke krever andre ferdigheter enn en håndfull hårstrikker og litt hårspray.

Les også: Unngå disse tabbene om du har tynt hår

Nicole Kidman
© Wenn.com

8. Den dramatiske utgaven

Gjør som Nicole Kidman, og gå for en dramatisk hestehale. Del det fremste håret fra resten, og samle den nederste seksjonen med hårspenner på midten av hodet. Skap deretter volum i det fremste håret, og trekk det tilbake i en lav hestehale.

Reese Whiterspoon
© Wenn.com

9. Lett og enkel

Denne hestehalen er enkel å sette opp og fin uansett hårlengde. Lag en sideskill, og samle håret i en stram hestehale. La halen sitte lavt, men pass på at luggen ikke henger løst.

Tilfeldig hestehale
© Wenn.com

10. Tekstur og tilfeldig look

Bruk en teksturspray og rot litt rundt i håret, før du lager selve hestehalen. La noe av det fremste håret henge løst, og tilfør gjerne et par fine øreringer.

Beyonce med hestehale
© Wenn.com

11. Beyoncé-hestehalen

Den høye og stramme hestehalen, som sitter litt over på den ene siden av hodet, har raskt blitt en av Beyoncés signaturfrisyrer på den røde løperen. Lag noen fine krøller i spissene med en krølltang, og bruk hårspray slik at hestehalen blir sittende høyt på hodet.