Bella Hadid kort hår
© GettyImages

3 frisyrer som får håret til å se fyldigere ut

Dette er klippen du bør gå for!

Lang lugg
© GettyImages

Kort hår med lang lugg

Hvis tynt hår og pistrete tupper beskriver din manke, bør du holde deg til en skulderlengde. Titt litt etter hvilke hårtrender som gjelder for inspirasjon - den klassiske boben er nesten alltid like aktuell. I tillegg vil en lugg som legger seg over ansiktet gi en illusjon av fyldigere hår. Spray gjerne i litt ekstra teksturspray i bunn, så får du jukset deg til volum.

sideskill med lugg
© GettyImages

Legg håret til siden

Jo kortere, desto fyldigere ser håret ut. Hvis du i tillegg kan kaste det over på den ene siden, og snurre små partier med en krølltangen inne i mellom, vil håret straks se fyldigere ut. Husk at tuppering også er et genialt triks for å jukse seg til volum. Pynt gjerne med spenner og klyper som trekker fokuset vekk fra de tynne hårstråene.

fyldig hår
© GettyImages

Samme lengde på håret

Hold deg til en lengde, i stedet for å klippe håret i etasjer, eller en V-klipp som mange kaller det. Be frisøren din om å klippe håret rett over etter en lengde du trives med, så vil du se hvor mye fyldigere det ser ut når det samles over skuldrene. Spray gjerne i litt saltvannsspray, og rufs til frisyren.