© Cathrine Heienberg

Gå for romantisk og feminint i sommer

Elsker du lange og romantiske kjoler? Her er den ultimate guiden til en feminin look som er helt perfekt for sommeren. Og prikken over i-en: platinablondt hår.

Den romantiske sommerlooken har vært en favoritt blant kjendiser og it-jenter i lang tid, og nå som sommeren snart er her, er det ingenting som passer bedre. Maxikjoler, blonder og feminine snitt - ja takk!

Stylista-blogger Cathrine Heienberg bak bloggen Cath In The City, viser deg sine favorittplagg til hennes foretrukne stil. I tillegg viser vi deg, i samarbeid med Garnier Nutrisse Truly Blonde, hvordan du får til den nydelige platinablonde hårfargen, helt selv.

Cathrines favoritter

Antrekk 1: kåpe fra Lindex, kjole fra H&M, sko fra Nelly, veske fra Chanel, øredobber fra River Island. Antrekk 2: kjole fra H&M og sko fra Zara

Antrekket og sminken er bare del av denne looken. Håret er også viktig for å få det komplett, og derfor skal vi vise deg hvordan du kan få til det på 1-2-3. Det platinablonde håret har vært i motebildet gjennom mange sesonger, og trenden fortsetter selvfølgelig i år.

Den "isblonde" fargen er heldigvis en av de enkleste å få til selv, og med Garnier Nutrisse Truly Blond – L+++ Ultimate Platinum Blonding kan du bleke håret ditt i opp til åtte forskjellige nyanser, uten å få gule undertoner. For å holde fargen kald, kan du vaske håret med en sølvsjampo ca én gang i uken.

Denne behandlingen er virkelig superenkel! Sett av én time til fire enkle trinn, og du er platinablond før du vet ordet av det.

PS: Før du kaster deg ut i prosjektet med å bleke håret ditt, bør du gjøre en "allergitest" først. Påfør litt av etterbehandlingen på huden, og la den sitte på i 48 minutter. Ingen allergisk reaksjon? Da er du klar for å starte blekingen.

1. Ta alle produktene ut av esken. Legg et håndkle over skuldrene så du slipper å få flekker på tøyet ditt.

2. Ta på deg hansker og rist flasken før du åpner den. Fordel deretter blekingen fra rot til spiss.

3. La blekingen virke i ca. 20-30 minutter, og skyll deretter håret helt til vannet er klart.

4. Føn håret og vent på resultatet...

Voilà! Du er nå platinablond, og klar for en lang og deilig sommer.