© Getty

Gjett hva som var kjendisene favorittfrisyre for Met-gallaen

Det var ingen tvil om hvilken hårfrisyre flest kjendiser hadde valgt for nattens store fest.

Det nærmest "kokte det på den røde løperen" i New York i natt, da årets store mediesirkus, Met-gallaen fant sted. For her var ingenting overlatt til tilfeldighetene.

Hårtips: Dette bør du tenke på før du klipper lugg.

Met -gallaen, er en veldedighetsmiddag som samler inn penger til New York Museum of Art's Institute. Tema for årets fest var «Manus x Machina: Fashion in an Age of Technology», det vil si der konvensjonell sømtradisjon couture, møter moderne teknologi.

Den storslåtte festen er kjent for side ekstravagante kjoler, og antrekk som i mange tilfeller minner mer om kostymer, og kunstverk enn plagg.

Å år var kjolefronten dominert av merket Balmain, men sine ettersittende futuristiske kjolerbåret av blant annet Joan Small, Kylie Jenner og Kim Kardashian.

Se kjendisenes beste instagrambilder fra Met-galla 2015

Men når det galdt valg av hårfrisyrer var det vårens en av vårens fineste hårtrender, wet-looken som trakk det lengste strået.

Stramme knuter, høye hesthaler, og lave hestehaler var vinneren, kanskje ikke så rart. Hva er vel bedre enn dette når du vil gjenskape én futuristisk frisyre like blank som plast, eller metall.

Å skape en wet look som denne er faktisk ikke vanskelig. Trikset frisører bruker har alt å si, du må få skjellagene på håret presset ned.

  1. Etter at håret er grett ut, eller fønet tørt med en børste, rett det ut med en rettetang.

  2. Når skjellene på hårstråene er lagt ned, reflekteres lyset maksimalt.

  3. Få frem wet-looken ved å brukekokosolje, hårolje, eller hårgelé på toppen. Dette gjør at håret skinner ekstra, og ser ut som plastisk, eller metall.

Psst. Wet-looken får du automatisk når du tester vårens hotteste treningstrend.

Lyst på flere motenyheter, og beautytips, og invitasjoner til VIP-events fra Costume? Meld deg på vårt nyhetsbrev.