Hårtrender hår høst
© Anna Stokland

Hår: Dette er høstens trendfrisyrer!

Høstens kuleste hårfrisyrer er mange, hvilken hårtrend blir din nye frisyre?

HESTEHALEN

Den perfekt knute i nakken, en stram flette eller en tvinnet krussedull er noen av høstens hotte hårtrender. Ekstra extentions er ikke nødvendig for det er noe rent og klassisk med selv den tynneste hårmanke. Stram strikken, og møt høsten med håret samlet som den du er.

Vi i Costume er over gjennomsnittet opptatt av fint hår, la oss inspirere deg mer her!

DET STORE EKSTRA

Denne høsten er tilbehør i sentrum. Vintage-trenden i mote tar med seg antikke hårbrosjer og små tiaraer for de som tør å slippe ut sin indre queen. Stilrene hårspenner, og hatter er også høstens fineste hårtilbehør.

Høstens 3 fineste sminktrender i følge Costume er disse...

VINTAGE KRØLLER

Fordums tid, og etterkrigstidens frisyrer er en høstens fineste hårtrender, kanskje en festfrisyre som får deg til å bruke krølltangen på nye måter? Frisyren kan være alt fra Old Hollywood Glamour sexy til etterkrigstidens vintage uten for mye hårlakk. Høstens frisyre er mindre polert enn Hollywoods avdøde superstjerner Rita Hayworth og Veronica Lake ville foretrukket, men desto finere for dagens IT-girl som ønsker en moderne tolkning av den klassiske vixen-frisyren.

Tanker om pannelugg? Dette bør du vite før du klipper lugg.

SPORTY

Sweaty is the new sexy! Et av årets store trender var Athleisuresom kombinerer treningstøy og fritidstøy. Til denne stilen passer de naturlige og sporty hårfrisyrene. The Boxing Braidtapte kampen mot en mer feminine sideflette, og den tilfeldige knuten som får alle dårlige hårdager til å bli over gjennomsnittet kule.

AU NATUREL

Den enkleste hårtrenden denne høsten: Ditt hår på en god hårdag. Tekstur er stikkordet for denne trenden, og modellen ble frisert etter hvilken hårtype, og hårfrisyre de hadde. Ta en titt på speilbildet ditt, og se hva du har som ikke alle andre har. Fremhev dette, og du er der!

Lyst på bob frisyre? Se de fineste bob frisyrene her!

Hey chica! La oss invitere deg til VIP-fester, og holde deg oppdatert til om alt innen mote, skjønnet og sunnhet.