Har du testet ut frisyren som er overalt i år?

Den populære stilen er en versjon av den klassiske fletten, men er kanskje enda enklere å lage.

Hvis du er lei av å alltid sette opp håret på samme måte byr denne sommeren på et nytt og inspirerende alternativ. Frisyren er en kombinasjon av to velkjente look som sammen gir et nytt og friskt uttrykk til håret ditt. I tillegg til å være en kul frisyre er den også enkel å lage, noe som kan være årsaken til dens store popularitet de siste månedene.

Bubble braids

Bubble braids er navnet på frisyren som den siste tiden har vært populær på Instagram, TikTok og i magasinenes moteserier. Looket består av en hestehale som er blitt inndelt i såkalte bobler, derav navnet.

"Boblene" festes med strikker eller bånd og kan enten styles i en samlet frisyre bak, som musefletter eller to små fletter ved ansiktet som sett på modell Gigi Hadid under. Hadid delte nylig bildet på sin egen Instagram, og det har inntil videre fått over seks millioner likes, noe som vitner om både Gigis og ikke minst boble-hårets popularitet.

Håndplukket til deg

Håndplukket til deg

Frisyren kan dessuten styles mer eller mindre iøyenfallende da den kan festes med gjennomsiktige hårstrikker eller med mer fargerike varianter, alt etter hvor dramatisk du vil at frisyren skal være. Den kan også settes med silkebånd som hos skuespilleren Tessa Thompson.

Frisyren krever litt lengde på håret, men passer til alle slags hårtyper. Den får sitt eget unike uttrykk alt etter som du har glatt eller krøllete hår, og om du setter hestehalen høyt eller lavt på hodet. Har du krøller vil du helt naturlig få mer fylde i hver boble. Er håret glatt kan du bruke litt tørrsjampo i hårets lengder så hårstrikken har litt mer å feste seg til. Du kan også tupere hver hårseksjon så boblene får enda mere volum.